ebru83
Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum. Burda dogdum burda büyüdüm. Simdiye kadar Türkiyeyi sadece tatillerden taniyorum. Türkiyede oldugumda kendimi cok huzurlu ve sakin hissediyorum. Suan hayatimda mecburen kararlar vermem gerekiyor. Ben bir bucuk senelik evliyim ve bosaniyoruz. Benim hislerim esime karsi bitmedi, bitürlü beynimden ve kalbimden atamiyorum. Evlilik kesin esim tarafindan bitti. Sebepleri cok ama kisasi beni sevmiyor. Ben bunlari kabullendim ama acisi bitmiyorum. Hayatimda hicbirsey yapmiyorum. En önemlisi calismiyorum. Icimden birsey yapmak gelmiyoru, dogrusu yeni yeni kendimi biraz iyi hissediyorum. Suan karar vermem gerekiyor. Benim iki arkadasim Istanbulda yasiyor. Bir arkadasim burda ama oda kesin dönecek. Ben burdan yasadigim sehirden, anilardan kacmak istiyorum. Istanbulda yasayabilirmiyim diye düsünüyorum. Mimarim orda is bulabilirim. Ama Istanbulada akrabam veya ailemden kimse yok. Size sorum Istanbulda bir bayan yalniz basina yasamasi nasil olur. Burdan kurtulmak istiyorum beynim evet git savas ve basar diyor ama icimdeki o his hayir diyor. Icim bunaliyor karar veremiyorum. Lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz.