"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fikir Yardımı

karanlikadam

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm hayırlı geceleriniz olsun. Ben 1 sene öncesine kadar dini zayıf ve tehlikede bir insandım Allah'a şükür tekrardan imanıma sarıldım. Sizlerden kötü alışkanlıklardan uzak durmak için esma önerisi istiyorum. Kaç kez çekilecek ve zamanının bir önemi var mı? Şimdiden saolun Allah'a emanet olun.
 
Esmalar ve anlamları var malesef o esnaların kilidini açan şry okuma sayılarıdır . Bilen kişilere pek söylemezler internetten yasin dinlemenizi tavsiye ederim günlük olarak
 
Ayetel kürsü ezberleyin kotu aliskanliklariniz akliniza geldikce yada kalben huzursuz hissettiginizde okuyun sifa olur insallah
 
Esmaların anlamlarına bakabilirsin. Her zaman Allah zikri çek , Allah derken kötü bişey yapabilir misin? Kötü bişey yapmaya kalksan Allah de.
 
Geri
Üst