siyahlı
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün tesadüfen çalıştığım yere gelen bi adama fal baktırdım ve bugüne kadar baktırdığım veya hissettiğim (hep aynı şeyler çıkardı) herşeyden farklı şeyler söyledi şimdi kime inanacağımı bilemedim. diğer baktırdığım tüm falcılara mı yoksa bu adamamı. Adam fala inanmadığını sadece 3 harfilerle bağlantısı olduğunu söyledi. Mumla fal bakıyodu ve mumun alevini çok sevdiklerinden ve böylece görebildiğinden bahsetti sürekli elini mumun alevinde gezdirdi durdu. Ancak kahve fincanına uzun uzun bakarak söylüyodu ve şekilleri anlamlandırmaya çalışıyodu ama ben 3 harfilerle fal bakanların tam tersi çok hızlı ve kahve fincanına bağlı kalmadan baktıklarını biliyordum. Diğer bütün fallarımda hep aynı şeyler söylenirdi ve ben de bu şeylerin olacağını zaten hissederdim avncak bu falcı çok başka şeyler söyledi ve hayatımda olan kişiyi bile hiç görmedi. sıkıntımın ne olduğunu tam olarak ben söylemeden bilemedi çok genel bi takım şeyler söyledi ve mum aleviyle baya bi oyalandı. Kendisini de bu konuda bayağı bi övdü tabi öncesinde. Hyır parayla da bakmadı böyle triplere girmesine hiç gerek yoktu. Şimdi çok şaşkınım çünkü hayatımdaki kişiyi çok seviyorum ve hep evleneceğim çıkardı ki zaten hissediyorum. ama bu adam görmedi bile gerrçekten ne düşünmem gerektiği konusunda garip durumdayım. İnanmak istemiyorum kısaca. ama ya iyi bakıyosa bilemedim yani yardımlarınıza ihtiyacım var. yorumlamanız için soru sormanız gerekiyosa cevaplarım