sunit
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle fal hakkında konuşmak istedim fakat konuya başka bir bakıştan yaklaşacağım.Biliyorum bir çoğunuz karşı çıkacak fakat yine de bu konunun irdelenmesini düşünüyorum.Bedel ödemek ne demek? Nedir bu bedel? Fal bakmak sanıldığından çok daha karmaşık bir konudur.İster eğlencesine bakılsın ister profesyonel, fal çocuk oyuncağı değildir.Herkese fal baktırmamalısınız.Bu ilmi sadece ehil olanlar yapmalı çünkü her bakımda kaderdeki taşlar yerinden oynar.Daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Fal bakan herkes bedel öder.Bu bedel en düşük seviyede enerjidir, fakat işi ileri boyuta götürüp tarot,katina destesi,kahve falı gibi fallara daha da yoğunlaşırsanız hayat,evren ya da Tanrı sizden bir bedel ister.Fal bakmak evrende kopya çekmek olarak değerlendirildiği için bu bedel çok ağır olur.Çoğu fal bakan arkadaş böyle bir bedel ödemedim diyebilir,fakat ödemediklerinden nasıl böyle emin olabiliyorlar? Emin olun fal bakan herkes bedel öder, ya sevdiğini kaybeder,ya parasını ya da itibarını... Eğer fal bakmayı düşünüyorsanız yani kopya çekmek istiyorsanız ve aynı zamanda bedel ödemek istemiyorsanız hemen fal konusunu kafanızdan çıkarın ve hayatınıza mutlu mesut devam edin. Varlıklar yardımıyla fal bakmanın bu konuyla bir alakası yok o başka bir konu.Ayrıca sadece gerçekten fal bakanlar bedel öder, fal baktığını sanıp 2-3 kart açıp kitapçığa bakarak yorum yapanlar sadece kendilerini kandırır.Sözüm gerçek medyumlara...
Sunit
Sunit