Fal ile ilgili deneyimleriniz

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Fal ile ilgili deneyimleriniz neler ? Fal esnasında veya sonrası paronormal deneyimler yaşadınız mı hayatınızda herhangi bir etkisi oldu mu

Benim yaşadığım olaylar ise şöyle; Kahve falı kapatmıştım, kendime fal bakmaya çalıştım fincana bakarken hislerim harekete geçti (hislerim biraz kuvvetlidir) bir mezarlık vardı ,kahve şekillerinde, fincanda ve bir mezarlık görünüyordu biraz rahatsız hissettim ve kaldırdım fincanı 15 gün içinde gerçekten ;ani bir şekilde babaannemin ölüm haberi geldi ve yine o kahve falına baktıktan sonra gece birden uyandırılmaya başladım .
incecik bir kadın sesi kısık bir sesle adımı sesleniyordu evin içinde korkunç rüyalar görüyordum bu durumlar şimdi geçti ..ama anlıyorum ki fal bazen tehlikeli olabiliyor bazı varlıkların ilgisini çekiyor ...

Fal ile ilgili deneyimleriniz neler ?

Falın bir kısmı tertemiz ferasetten gelir. Falına baktığın kişinin ahvalini iyi okursun ve buna göre bazı nokta atışı çıkarımlar yapabilirsin. Esasında bukadarına fal denmez bile. Fakat fal kisvesi oluştuysa eğer, bilin ki anlatana ve dinleyene içine düşecekleri tuzak çok daha daha erkenden kurulmuştur. Daha kahve pişmeden fal bakma isteği geliyorsa ilk yemlenme gelmiş demektir.

Hal okuması yaparken hızını alamayıp gaybın bilinmezliği ilkesini çiğnediğin anda ağzından çıkan her şey artık büyü olur. Konuşanın Kendi içindeki şeytani merkezi uyanır, kilidi açılır ve bağlantılı olduğu diğer şeytanları bir anda çağırır. Bu böyledir. Bakınız : 2 dakikalık bir iş cinler alemi için 48 saatlik bir tepki süresine eşittir.

Cin çağırmak o yüzden her seferinde çok hızlı olur : 1 dakikalık bir ritüel onların alemine göre 1 günlük bir çağırma ve bekleme süresine eşittir. Yani illa birisi gelir. Cinlerle aynı zaman boyutunda olsaydık tuzakları bu kadar keskin olmazdı. 2 dk beklerler bizim için salise süresi geçmiş olur ve telkini bir anda yedirerek verebilirler. Mekanizmayı iyi anlamak gerek.

Kısacası bu iş daha kalkışma aşamasında bir tuzaktır. Tuzağa düşmeyiniz.

Son düzenleme:
aynı hatayı kaçıncı kez yapıyosunuz dikkat edin lütfen. ve emir cümleleri ile şikâyette bulunmayın bir daha lütfen.
aynı hatayı kaçıncı kez yapıyosunuz dikkat edin lütfen. ve emir cümleleri ile şikâyette bulunmayın bir daha lütfen.

Geçen hafta birinin zoruyla İstanbul'da bir kafede ortayaşlı bir kadına fal baktırdım..
Ama kadın "ben bu fala yorumlamam" diyip öfkeyle bize baktı. Bende sinir oldum,
"Ne demek bakamam "parasıyla değil mi" niye bakmıyorsun, bizim masaya gelip kendin rica ettin bizde okeyledik ne oldu şimdi" dedim..
Öyle aval aval birkaç saniye baktı baktı gitti..
Zaten uğursuz gudubet bı tipi vardı.
Fallara pek inanmam, ama bu kadın beni biraz ürküttü..🤷🏼‍♂️

Biz kuzenimle sayın uruma yıldızname doğum haritası baktırmıştık sorularınızı da sorabilirsiniz demişti. Kuzenimin o ara bir kız arkadaşı vardı bir görüşme olacak ama bir daha olmayacak demişti öyle oldu sahiden de, miras konularında da tam verdiği tarihte sonuç aldı artık milyoner 😅 benim araba ve para konularında da nokta atışı yapmıştı, iki yıldır kimseye fal vs baktırmadım ara ara kendi kendime soru cevap yapıyorum. Eğer hala bu konuda hizmet veriyorsa daha havalı başka bir deneyim yaşamadık.

görsel hafızam kuvvetlidir bi gördüğüm insanı kolay kolay unutmam ama o falcıyı asla hatırlamıyorum bi 4 sene olmuştur herhalde annemle fal baktırmaya gitmiştik bakım sırasında annemin yanında bende vardım falcı anneme 2 sene sonra boşanacağını söylemişti annemde "eşimi seviyorum allah göstermesin" demişti falın üstünde durmamıştık bile 2 sene sonra cidden ayrıldılar
falcının ne yüzünü ne adını ne cinsiyetini ne baktırdığımız mekanın ismini hiçbirini hatırlamıyorum sadece annemler ayrılık aşamasına geldiğinde faldaki bu sözü geldi aklıma garip geliyor biraz kafamdan o kişinin komple silinip gitmesi o kadar eski bi tarihte değil

Geri