"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

fal hakkında

darkrose34

Kayıtlı Üye
:Angel_anim: ben fal baktrmak istiyorum ama hangi falın daha net olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisniz?

:Angel_anim: ben fal baktrmak istiyorum ama hangi falın daha net olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisniz?

Mabet sahipleri Yule ve Urumhamatahayıl bakım yapıyor.Onlara güvenebilirsiniz. Tarot bakımı yapıyorlar.

Falın daha net olup,olmayacağı bakıcı da belirlenir.Bakıcı iyiyse,ileride dereceyse her fal onun elinde daha da netleşir. :)

Ben geleceğe yönelik bakılan fal ile ilgili çok olumlu bakmıyorum. Gelecek her an değişebilir düşüncesindeyim; çünkü insanlar büyü yapıp ya da çok etkili bir dua edip geleceğin akışını değiştirebiliyorlar. Faldan anlayan biri düşünceme yorum yapabilir mi?

Ben geleceğe yönelik bakılan fal ile ilgili çok olumlu bakmıyorum. Gelecek her an değişebilir düşüncesindeyim; çünkü insanlar büyü yapıp ya da çok etkili bir dua edip geleceğin akışını değiştirebiliyorlar. Faldan anlayan biri düşünceme yorum yapabilir mi?

Büyü pek değilde,dualar kaderi değiştirebiliyor bu bir gerçek.

şöyle diyeyim falı bakan kişi çok önemli bu tarot ya da el ya da başka kahve vs den önce falı bakan insan çok önemli.
benim fal baktırdığım x adındaki kadının tarot bakmasıyla y adındaki kadının tarot bakması bana aynı güzellikte değildi bana göre. y adındaki kadını daha çok beğeniyordum x se göre. Önce falcı kişinizi seçin derim. Sonra hangi fal daha iyiyse o düşündüğünüz iyi olarak gördüğünüz o falı bakıyorsa öyle birleştirip yapabilirsiniz. Ama dediğim falı bakan kişi burda fal türlerinden daha önemli tecrübelerime göre.

buarada flood olucak gibi ama fala göre asla yaşamınızı belirlemeyin bu ne kadar iyi falcı olsada asla yapmayın bunu.
ne olup bitceğini bilin ama ona görede olmayın ya da ona göre müdahalede bulunmayın
ve ayrıca falla geleceği bilmek mümkün değil. ancak ve ancak yaşıyarak görebilirsiniz geleceği. hem böyle olması daha güzel.
ama tabi insan falsızda yapamıyor hele birde falcınız sizi etkilemişse :p

Falın çeşidi değil, bakan kişi önemlidir. Fal çeşitleri birer araçtır sadece bakıcı için. Önemli olan iyi bakım yapan kişiyi bulmaktır.

Geri