"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

evlilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nsnnsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nsnnsn

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açmadığımı umuyorum... oldukça hoş ,alımlı karakter olarak beğenilen bir bayan olmama rağmen ikili ilişkilerimde hep sorun yaşıyorum beğenilip isteniliyorum ama ne oluyorsa sonuç evliliğe ulaşmıyor... Bende ne varki kaçırıyorum... Bana ne önerirsiniz..

Birisi şunu okudum, biranda biriyle tanıştım.
Zengin ve karizmatik bir beyle 1 aya da evlendik dese
diye bende beklemekteyim.

Yani sevgilisiyle evlenen değil biranda bu şekilde
işe yarıcak bir formül bana da çok acilen lazım.

Keşke birisi dese birilerinin de işine yarasa,
büyük sevaba girerdi yani.

Var mı bilen duyan??

Bir şey paylaşayım. Hayatta üç şeyin vakti değişmezmiş. Doğum, nikah, ölüm. Ölüm evet ayetle sabit. Ne bir an önce ne bir an sonra. Fakat diğerleri hakkında net bir şey söyleyemem. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gelir elbet ""beyaz atlı prens"" . Bir de sanıyorum Sayın URUMUN bir yazısı var gibi hatırlıyorum. İyi forumlar...

Böyle bir uygulama olsa,
üstelik de herkeste işe yarasa ne güzel olurdu.
Bence herkes mutlu olmayı hakediyor.

Ama kader denilen birşey de var.
Bazıları yalnız, bazıları mutsuz , bazıları sakat olmak zorunda.

Dünyanın en güzeli olmak bile kar etmez kader karşısında.
Dünyanın koca nüfusu arasında bir tane kişi dahi denk
gelmez işte. Ya da daha fazla üzülenize neden olup giderler.

Çözümü ben bilmiyorum bu duruma.

evet zamanı var biliyorum ama o zamanı kısaltmak istiyorum... Yaşta gidiyor hastalıklar çıkıyor...

Bir şey paylaşayım. Hayatta üç şeyin vakti değişmezmiş. Doğum, nikah, ölüm. Ölüm evet ayetle sabit. Ne bir an önce ne bir an sonra. Fakat diğerleri hakkında net bişey söyleyemem. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gelir elbet ""beyaz atlı prens"" . Bide sanıyorum Sayın URUMUN bi yazısı var gibi hatırlıyorum. İyi forumlar...

Acaba hangi yazısı?

Bende bu aralar düsünür oldum ayni seyi.. Kadermi acaba, yoksa bendemi sorun? Bilmiyorum ama vardir bir hikmeti.
Asil beni korkutan icimdeki korku.. kötü tecrübe yasadim, evliligin kiyisindan döndüm.
Artik birisiyle tanissamda icimde öyle bir korku varki, tanismaktan bile korkuyorum. Bi yandan tanimak istegi, diger taraftan korku, güvensizlik.. bunlatiyor..
Herseyin hayirlisi, hayirli degilse hic olmasin!

kadın direk olarak evlenemedigini ve koca aradığını bu sitede yayınlıyorda ben onla dalga gecince mi zoruna gitti. bu site mutsuz ev kadınları sitesi mi. konuyu kapatman lazım o zaman.bana artistlik yapacağına.

Şu konuşmanı düzelt bence öncelikle sen kendini ne sanıyorsan artık
onunla bununla dalgageçmehakkını kendinde görüyorsun sitede öyle bir hak kimsedeyok bunu bil kadın belli bir konuda derdini anlatmış varsa elinde yardım edebileceğin bir uygulama tılsım dua paylaşırsın yoksa susar diğer konuya geçersin

oldukça hoş ,alımlı karakter olarak beğenilen bir bayan olmama rağmen ikili ilişkilerimde hep sorun yaşıyorum beğenilip isteniliyorum ama ne oluyorsa sonuç evliliğe ulaşmıyor... Bende ne varki kaçırıyorum...

Belki karşındakiler seni fazla kendini beğenmiş buluyorlardır?

Belki gerçekten evliliği değil de sevgiyi arıyorsundur?

Belki suçu kendinde değil de hep başkalarında arıyorsundur?

Belki sen onları değil de onları seni kaçırıyorlardır?

Belki de ben saçmalıyorumdur...:p

Şu konuşmanı düzelt bence öncelikle sen kendini ne sanıyorsan artık
onunla bununla dalgageçmehakkını kendinde görüyorsun sitede öyle bir hak kimsedeyok bunu bil kadın belli bir konuda derdini anlatmış varsa elinde yardım edebileceğin bir uygulama tılsım dua paylaşırsın yoksa susar diğer konuya geçersin

Yuuuuhhhhh.... Bayan denir bayan :D

kadın direk olarak evlenemedigini ve koca aradığını bu sitede yayınlıyorda ben onla dalga gecince mi zoruna gitti. bu site mutsuz ev kadınları sitesi mi. konuyu kapatman lazım o zaman.bana artistlik yapacağına.

senmi dalga geciyorsun, sen kimsinki kiminle dalga gececeksin :)) insanliktan nasibini alamamissin sen terbiyesiz

Geri