Evliliğe isteksizlik neden olur ?

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Evlilikle karşı isteksizim kısmetim kapalı değil o konuda sorun yok ama ben kim çıktıysa reddettim kimseyi tanımak görüşmek konuşmak dahi istemeden hemde bi insan yaşadığı deneyimlerden dolayı böyle kapanır mı herhangi bi metafiziksel bi durum olduğunu da pek düşünmüyorum arada korkutulup rahatsız ediliyorum ama bide nazar sık değiyor ama ben yinede evliliği bi türlü isteyemiyorum önceden böyle değildim hayalimdi sevdiğim adamla evlenip çocuk yapmak falan şimdi o istekler gitti hayır cinsel istekte çok duyuyorum rüyalarımda da sık sık cinsel şeyler gördüğüm oldu hemde anlatamicagim kadar pis şeyler tanımadığım erkekler vs bi kerede sol avcumun kınalandigini görmüştüm rüyamda ama hemen geçti etkisinde kaldımda uyanıp baktım gerçekten bı kına varmi diye hatta velhasıl nazarda böyle belirtiler yaparmi çünkü bende normal olmayacak derecede kapanıklık hali var

Aradığınız kriterler de kimse çıkmamıştır rüyanızda cinsel aktivite partneriniz sürekli konu ediyor sa bilinçaltınızda zuhur eder nazar demekki dikkat çekici birisiniz kafanız karışık olabilir metafiziksel değil se bura metafizik üstüne kurulu portal amacı bu formun umarım gönlünüzdeki insanı bulursunuz netlik gelir .

Evlilikle karşı isteksizim kısmetim kapalı değil o konuda sorun yok ama ben kim çıktıysa reddettim kimseyi tanımak görüşmek konuşmak dahi istemeden hemde bi insan yaşadığı deneyimlerden dolayı böyle kapanır mı herhangi bi metafiziksel bi durum olduğunu da pek düşünmüyorum arada korkutulup rahatsız ediliyorum ama bide nazar sık değiyor ama ben yinede evliliği bi türlü isteyemiyorum önceden böyle değildim hayalimdi sevdiğim adamla evlenip çocuk yapmak falan şimdi o istekler gitti hayır cinsel istekte çok duyuyorum rüyalarımda da sık sık cinsel şeyler gördüğüm oldu hemde anlatamicagim kadar pis şeyler tanımadığım erkekler vs bi kerede sol avcumun kınalandigini görmüştüm rüyamda ama hemen geçti etkisinde kaldımda uyanıp baktım gerçekten bı kına varmi diye hatta velhasıl nazarda böyle belirtiler yaparmi çünkü bende normal olmayacak derecede kapanıklık hali var
Evlilik istemek zorunda değilsin?

Ben de sizin durumun tam tersini yaşıyorum. Birini seveyim o da beni sevsin yuva kurayım istiyorum ama kısmetim bildiğin zincirli kilitlerle kapalı. Hiç sevenim, isteyenim, beğenenim yok. Sizin durum bence nazardan daha çok içsel meseleleriniz ile alakalı. Canınız bir şeyi istemiyorsa istemiyordur. Evlilik veya çocuk isteme gibi bir zorunluluğunuz yok. Şu an ki hisleriniz sizi mutlu ediyorsa hiçbir sorun yok.

Nedense bana +30 yaş gibi hissettirdiniz. Aile ve çevreden gelen evlilik sorunlarına dayalı ve hala bekar mısın tarzında yöneltilen sorulara karşı savunma oluşturmuş olabilirsiniz. Bu da bir süre sonra farketmeden bir kalıba dönmüş olabilir. Standartlarınız yükselmiş ve kimseyi yeterli bulamama sorunu gelişmiş olabilir. Bu görmeden reddetmenizi bir nebze açıklıyor. Bağımsızlığa alışmış olabilirsiniz. İstemsiz düzen bozmaktan çekiniyor da olabilirsiniz. Kırgınlıklarınız olabilir. Yani birçok sebep var. Burada sadece konuşarak sağlıklı bir çözüm bulamazsınız. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

Bu işler kısmet mi, Gönül işi mi yada birşeylere mi bağlı bilmiyorum ama bazı insanlar gerçekten çok şanssız oluyor...
Bende de aşağı yukarı benzer durumlar oldu,
Benim istediğim tarzda ki tipler ya olmadı ya sorun çıktı, kısmetsizlik..yani bir şekilde olmadı ..
Benim pek istemediğim ısınamadığım tipler; çok istediler, he desem olurdu ama onları da ben beğenemedim içime sinmedi...
Böyle böyle yaş 36 37 oldu ve bu saatten sonra sanki böyle daha mutlu ve huzurluyum gibi 🤷🏼‍♂️
Evlilik işleri gerçekten nasip kader işi sanırım 🤔

Rüyadaki cinsel deneyimlere 'pis şeyler' tamlaması eklemişsiniz. Bilinçaltınızda cinsel tabular olduğunu, yazınız ve rüyalarınız açıkça gösteriyor.
Neden kapalı olduğunuzu araştırmaya buradan başlayın çünkü bu tabir vajinismus rahatsızlığına yol açabilir.
Ülkemizde çok ciddi bir orana sahip olduğunu da hatırlatayım.

Aradığınız kriterler de kimse çıkmamıştır rüyanızda cinsel aktivite partneriniz sürekli konu ediyor sa bilinçaltınızda zuhur eder nazar demekki dikkat çekici birisiniz kafanız karışık olabilir metafiziksel değil se bura metafizik üstüne kurulu portal amacı bu formun umarım gönlünüzdeki insanı bulursunuz netlik gelir .
Hayırlısı inşallah ama bi insan bu kadar kapalı olamaz şaşar kalırsıniz inanın görseniz beni bu kadar soğumak normal gelmedi evliliğe

Ben de sizin durumun tam tersini yaşıyorum. Birini seveyim o da beni sevsin yuva kurayım istiyorum ama kısmetim bildiğin zincirli kilitlerle kapalı. Hiç sevenim, isteyenim, beğenenim yok. Sizin durum bence nazardan daha çok içsel meseleleriniz ile alakalı. Canınız bir şeyi istemiyorsa istemiyordur. Evlilik veya çocuk isteme gibi bir zorunluluğunuz yok. Şu an ki hisleriniz sizi mutlu ediyorsa hiçbir sorun yok.
Umarım açılır kısmetiniz sizin için dua edicem 🙏

Geri