"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

evli olması?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pearl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese mrb,
siteyi frekans yükseltmek gibi konularda araştırma yaparken buldum. güzel konular var sitede ama sıkıntım biraz kapsamlı.
sitede tecrübesi olan ya da yorum yapmak isteyenler olursa konuma yorum yapabilirler.
ben internet üzeri evlilik sitesinden tanıştığım bir adamın 2-3 kadar sonra evli olduğunu öğrendim. ama malesef ki iş işten geçmişti ve ben onu çok seviyorum.
ve 3 tane çocuğu var. belki diğer evli erkeklerde olduğu gibi aynı yalanlar diyen olur ama eşiyle cinsel bir çekiminin olmadığın görücü usulü evlendiğini söylüyor ve ilk zamanlar nasıl olur , boşanabilir miyim diye konuşuyor ama şuan sevmesem de mecburen çocuklar için yaşamak zorundayım diyerek ayrıldı benden.
şuan belki neden hala bunun derdindesin diyebilirsiniz ama bu işin içine ben girmedim, evli olduğunu öğrendikten sonra da boşanma ümidini yine veren kendisi ama şuan yok istemiyorum diyor. şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. ben yazınca yine dayanamayıp cevap veriyor ama hep bitmesi gerekir diyor.
sizce bu durumda ben nasıl vazgeçebilirim. ya da başından böyle zorlu bir süreç geçenler varsa manevi olarak nasıl atlattılar sormak istiyorum.
Bence iş yerinizde ki insanları yargıladığınız için aynı durumla sınanıyor olabilirsiniz. Olayın içerisine çekildikçe mevzu daha çirkin bir hale gelebilir ki hali hazırda zaten çok çirkin, bence almanız gereken dersi alıp bu durumdan usulca uzaklaşın.

Konunuzu okuyunca internette okudugum aklıma geldi.
Bir kadın avukata sormuştu.. kocası kendisini sürekli aldatıyormus o da kocasina sosyal medyadan yem atmış kendini farklı biri gibi gösterip baya yazışmalar olmus kadın muhafazakar birisi gibi kendini tanıtmış adam bunla ciddi düşündüğünü söyleyip görüşmek istemiş. Bir de evli olduğunu ama zaten boşanmak istediğini söylemiş adam yani kadın kabul etse adam boşanacak. Ana aralarında boşanma mevzusu hiç yokmuş normalde. Kadın sinirden çıldırmış halde yardım istiyordu bir an önce boşanmak için.
Siz kimbilir kaçıncısiniz. Kurulu düzenini bozmak kimse için o adam. Boşanmak isteyen üç çocuk mu yaparmış.
1 seneyi aşkın ben bozdukça sürekli bağlama yapıp duruyor benimki daha bir kez olsun yüz yüze konuşmadım, insanlar internette tanıştığı insanlara nasıl güvenebiliyorlar gerçekten büyük cesaret. Her türlü insanla karşılaşmak mümkün arkadaşlık sitelerinde. Eskiden ben de gezerdim ama artık girmiyorum.

herkese mrb,
siteyi frekans yükseltmek gibi konularda araştırma yaparken buldum. güzel konular var sitede ama sıkıntım biraz kapsamlı.
sitede tecrübesi olan ya da yorum yapmak isteyenler olursa konuma yorum yapabilirler.
ben internet üzeri evlilik sitesinden tanıştığım bir adamın 2-3 kadar sonra evli olduğunu öğrendim. ama malesef ki iş işten geçmişti ve ben onu çok seviyorum.
ve 3 tane çocuğu var. belki diğer evli erkeklerde olduğu gibi aynı yalanlar diyen olur ama eşiyle cinsel bir çekiminin olmadığın görücü usulü evlendiğini söylüyor ve ilk zamanlar nasıl olur , boşanabilir miyim diye konuşuyor ama şuan sevmesem de mecburen çocuklar için yaşamak zorundayım diyerek ayrıldı benden.
şuan belki neden hala bunun derdindesin diyebilirsiniz ama bu işin içine ben girmedim, evli olduğunu öğrendikten sonra da boşanma ümidini yine veren kendisi ama şuan yok istemiyorum diyor. şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. ben yazınca yine dayanamayıp cevap veriyor ama hep bitmesi gerekir diyor.
sizce bu durumda ben nasıl vazgeçebilirim. ya da başından böyle zorlu bir süreç geçenler varsa manevi olarak nasıl atlattılar sormak istiyorum.
Kendi çocuklarının zamanından çalıp başka arayışlara giren bir adam asla kimseye sadık olmaz.Belli ki heyecan arıyor. Ve ona yıllarını veren kadini da kolay kolay bırakmaz.Görücü usulü bile olsa alışkanlıklar ve düzen var.Adam güvenilir biri değil güvenilir olsa evliliğini bitirir hayatına o şekilde devam eder.Kendinizi eşinin yerine koyun.Mutlaka iletisiminizi ve iletişime gecebilecegi kanalları tıkayın.Hayatta olum acisi bile geçerken kendinizi aşk acısına teslim etmeyin.Eninde sonunda geçecek sadece biraz sabır gerekli.

Kız ne çok yargilamissin. Hep ki böylesin yoksa bu konuda mi hassas birisin merak ettim
Çok yargılayıcı olmuş, burdan kendine karma yaratmani istemem. Sevgiyle kal 💓
Katılmıyorum. Neden insanların yüzüne doğruları soylemek yargılama olarak görünüyor. Hataysa hatadır kabul etsin. Kabul etmezse yine aynı hatayı yapar.

Katılmıyorum. Neden insanların yüzüne doğruları soylemek yargılama olarak görünüyor. Hataysa hatadır kabul etsin. Kabul etmezse yine aynı hatayı yapar.
Selam arkadaşım. Yıllar önce de denk gelirdik severim seni. Yüksek enerjin ,.kendine güvenin ve aklın; en begendiklerim.
Gormusken yazayım dedim.
Hatalar söylenir elbette.
Kızarak değil...
Anlatarak, nedenlerini söyleyerek, ikna ederek olmalı.
Biz insanlar hatalar -yanlislar yapıp günahlar istediğimizde , bize hak veren birini arıyoruz. Bunu yapmamasi gerektiğine göre tatli tatlı anlatmalıyız. Gerisini kendisi bilir. Zaten yanlış olduğunu biliyor. Vazgeçmek için çare aramak için gelmiş bu foruma. Biz yargı merci değiliz. Birbirimize düşüp hatalar yanlışlar yaptığımızda yardımcı olmalıyız. Sevgiyle kal güzel insan. 🩵🩵🩵💛💛

Biz insanlar hatalar -yanlislar yapıp günahlar istediğimizde , bize hak veren birini arıyoruz.
Yoo herkes için geçerli değil bu, hata yapıyorsak yapıyoruzdur bunun için şakşakçıya ihtiyacımız yok.

Bunu yapmamasi gerektiğine göre tatli tatlı anlatmalıyız.
5 yaşındaki çocuk değil karşımızdaki konuyu açarken pek hoş olmayan tepkiler alacağını tahmin etmiştir. Durum da hoş değil savunulacak ayy ne masum bir aşk denilecek bir yanı yok. Sadece internette tanışıp birkaç ay görüştüğü adamın karısı 'o kadın' olamaz, öyle olsaydı zaten boşanırlardı.
O zaman herkes herkesin kocasını/karısını elinden alsın, siz kadının yerine kendinize koyun hoşunuza gider miydi?? Çoğu kadın bu durumların farkında ve çaresizlikten katlanıyor bu tür saçma sapan heriflere. O adam yuvasını dağıtmaz her kahrını çeken çocuklarını doğurup annelik yapan elinin altında bir kadın varken kurulu düzenini bırakmaz.

Gerisini kendisi bilir. Zaten yanlış olduğunu biliyor.
Tabiki de kendi bilir. Yorum yapan arkadaşlar yargılayıcı değil gerçekçi yorumlar yaptılar.

Arkadaşlarım gerekenleri yazmışlar ama ben de bir şey eklemek istiyorum.

Yahu kendinizin hiç mi kıymeti yok? Kimseyi kırmak istemiyorum ama bu durumun toplumumuzdaki ismi belli. Gerekirse aşkınızdan yataklara düşün, duvarları tırmalayın yine de kendinizi o statüye sokmayın.
Milyon tane adam var dışarıda evli olmayan. Eminim ki seveceğiniz birileri daha vardır içinde.

Bir de lütfen empati yapın. Bu olayda hiçbir günahı olmayan; değmeyecek birine bir de üç çocuk vermiş bir kadın var. O kadının suçu ne? Öğrendiği zaman yaşayacağı hayal kırıklığını bir düşünün. Üç tane çocuğa da aldatılma psikolojisi ile baş etmeye çalışan bir anne hediye edeceksiniz. Siz zannediyor musunuz ki bu ülkede kadınlar bunun gibi sebeplerden boşandıklarında etraftakiler adamlara suç buluyor? Kadına diyecekler ki "senin neyin eksikti de üç çocuktan sonra bu adam seni boşadı?"

İnsan olmanın muhteviyatı gereği canımızın her istediğini yapmamalıyız.

Selam arkadaşım. Yıllar önce de denk gelirdik severim seni. Yüksek enerjin ,.kendine güvenin ve aklın; en begendiklerim.
Gormusken yazayım dedim.
Teşekkür ederim. Nickin tanıdık geldi, de çıkaramadım. Yaşlılık işte ( bu yaşlılık bayağı iyi birşey bu arada. Her oku onun üstüne atabiliyorsun) ;)
Beni seviyorsan, Elnora'yi da seversin diye düşünüyorum. O benden daha eski, nicki başka sadece.

Kızarak değil...
Tabiki
Anlatmak tabiki. İkna boş iş, hem de tanimadin insan için o çaba gereksiz. Asıl başta ben yazacaktım de vaz geçtim. Yeterince sevmeyenim var burada dedim.

Biz insanlar hatalar -yanlislar yapıp günahlar istediğimizde , bize hak veren birini arıyoruz.
Çünkü ozguvenimiz sıfıra hatta eksiye düşüyor. Özgüvenimizi biraz kaldıracak birini arıyoruz. Kendimizi haklamak için sebepler uyduruyoruz.

Yapmak gereken ise hata olduğunu kabul edip, bir daha yapmamaktır.
Zaten yanlış olduğunu biliyor.
Sanmıyorum. O beni kandırdı, ben de aşık oldum ayrılamıyorum.diyor.

İlişkinin geleceği yok diye çare arıyor.
Bunu fark etmek önemli.

herkese mrb,
Önerebileceğim tek şey iradeni güçlendirmendir, yerinde olsam adamın eşine de haber uçururdum yaptıkları cezası kalmamalı 🙃

Kendi çocuklarının zamanından çalıp başka arayışlara giren bir adam asla kimseye sadık olmaz.Belli ki heyecan arıyor. Ve ona yıllarını veren kadini da kolay kolay bırakmaz.Görücü usulü bile olsa alışkanlıklar ve düzen var.Adam güvenilir biri değil güvenilir olsa evliliğini bitirir hayatına o şekilde devam eder.Kendinizi eşinin yerine koyun.Mutlaka iletisiminizi ve iletişime gecebilecegi kanalları tıkayın.Hayatta olum acisi bile geçerken kendinizi aşk acısına teslim etmeyin.Eninde sonunda geçecek sadece biraz sabır gerekli.
psikolojik danışmanlık alıyorum ve psikoloğuma benim yüzümden bir yuva yıkılsın istemiyorum dediğim de, sen istesen de bir yuvayı yıkamazsın dedi. yani bu evlilik benden önce zaten bozulmaya kalkmış. hatta bana söylediği boşanmayı defalarca düşündüğü. ama yine de çocukları düşünüyorum. bu yüzden zaten onu şuan kendi haline bıraktım. bir süredir arayıp sormuyorum. ne olacak ben de bilmiyorum. ama bir değişiklik olursa burada güncellemeyi düşünüyorum

Arkadaşlarım gerekenleri yazmışlar ama ben de bir şey eklemek istiyorum.

Yahu kendinizin hiç mi kıymeti yok? Kimseyi kırmak istemiyorum ama bu durumun toplumumuzdaki ismi belli. Gerekirse aşkınızdan yataklara düşün, duvarları tırmalayın yine de kendinizi o statüye sokmayın.
Milyon tane adam var dışarıda evli olmayan. Eminim ki seveceğiniz birileri daha vardır içinde.

Bir de lütfen empati yapın. Bu olayda hiçbir günahı olmayan; değmeyecek birine bir de üç çocuk vermiş bir kadın var. O kadının suçu ne? Öğrendiği zaman yaşayacağı hayal kırıklığını bir düşünün. Üç tane çocuğa da aldatılma psikolojisi ile baş etmeye çalışan bir anne hediye edeceksiniz. Siz zannediyor musunuz ki bu ülkede kadınlar bunun gibi sebeplerden boşandıklarında etraftakiler adamlara suç buluyor? Kadına diyecekler ki "senin neyin eksikti de üç çocuktan sonra bu adam seni boşadı?"

İnsan olmanın muhteviyatı gereği canımızın her istediğini yapmamalıyız.
sizi anlıyorum ama ben bu adamı işyerinde ayartmadım, evli olduğunu bilmiyordum bile, kendisi zaten bir çıkış yolu ararken buldu beni. ilkten de yapıştı bana, çok mutsuzum ne yapayım diye yalvardı. ben de ona çok zor olduğunu söyledim, hatta bana dışardan bir göz olarak baktığımı ve yaptığının yanlış olduğunu söylediğimi bile vurguladı. yani boşanmamı sen bile istemiyorsun dedi. ben aslında onu sevmeme rağmen yüz vermedim. ama sonuçta ben de insanım ve bir yere kadar kendimi tuttum. kadının zaten ilişkiyi anlamamış olması imkansız çünkü tüm gece nerdeyse 1 ay yazıştık. yani eve girip telefonu bırakın biri değildi. eve gece 12 de gittiği de oldu. kadın zaten anladı, hatta bana artık kriz çıksın istemiyorum bile dedi. yani evlerinde kriz de çıkmış.
ben şu aşamada zaten dediğim gibi çekildim. onu kendi haline bıraktım. düşünsün ve ne istiyorsa öyle yapsın. ancak boşanmaya karar verirse iletişim kurmayı düşünüyorum

Önerebileceğim tek şey iradeni güçlendirmendir, yerinde olsam adamın eşine de haber uçururdum yaptıkları cezası kalmamalı 🙃
tam olarak bunu yapmaya çalışıyorum. şu düşük enerjimi toplayıp başka taraflara yönelmek istiyorum. çünkü inanılmaz zor bir durum.
kadına ulaşmayı hiç düşünmedim. hatta bazen geç saatlerde mesajlaşırken ben sürekli uyardım onu lütfen telefonuna sahip çık, ulu orta yazma, dikkat çekme diye. bilmiyorum kadının bunu duymasını istemedim. çünkü boşanacaklarsa da böyle birşeyi bilmeden boşanması daha az yaralayıcı olur diye düşündüm hep.

ancak boşanmaya karar verirse iletişim kurmayı düşünüyorum
Amacınız kendi faydanıza hareket etmekten ziyade bağımlılık duygunuzu motive etmek.

Boşanma kararını geçtim boşansa dahi nasıl birliktelik düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu adam evliyken, evlenme sitelerinde sizi buldu.
Ayrılıp sizinle evlense dahi yine aynı şeyi yapacak. Doyumsuz olan, doymaz. 3 yıl atar gizli benliğine, 4. yıl sudan çıkmış balığa dönersiniz.

Kusura bakmayın ama polyannacılık oynayacak kadar erken yaşlarda değilim. İnsanların değişeceğine dair zerre inancım yok.
Kişi ne ise o olmaya devam eder. Sadakatsiz birine sadakat duygusunu öğretemezsiniz. Ki zaten öğretmek sizin göreviniz değil.

Her neyse,

Bu konuyu açma amacınızın frekansınızı yükseltmek ya da topluluğa danışmak olmadığını, iç dökme postu olduğunu, hatta biraz da vicdan rahatlatma ve arka çıkılma isteğiyle gerçekleştiğini ; haliyle hepimizin .. dip enerjide .. bağımlılık duygunuza besleme yaptığımızı şahsım adına görmüş oldum.

Söyleyeceklerim bu kadar. Mutluluklar diliyorum.

Amacınız kendi faydanıza hareket etmekten ziyade bağımlılık duygunuzu motive etmek.

Boşanma kararını geçtim boşansa dahi nasıl birliktelik düşünebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu adam evliyken, evlenme sitelerinde sizi buldu.
Ayrılıp sizinle evlense dahi yine aynı şeyi yapacak. Doyumsuz olan, doymaz. 3 yıl atar gizli benliğine, 4. yıl sudan çıkmış balığa dönersiniz.

Kusura bakmayın ama polyannacılık oynayacak kadar erken yaşlarda değilim. İnsanların değişeceğine dair zerre inancım yok.
Kişi ne ise o olmaya devam eder. Sadakatsiz birine sadakat duygusunu öğretemezsiniz. Ki zaten öğretmek sizin göreviniz değil.

Her neyse,

Bu konuyu açma amacınızın frekansınızı yükseltmek ya da topluluğa danışmak olmadığını, iç dökme postu olduğunu, hatta biraz da vicdan rahatlatma ve arka çıkılma isteğiyle gerçekleştiğini ; haliyle hepimizin .. dip enerjide .. bağımlılık duygunuza besleme yaptığımızı şahsım adına görmüş oldum.

Söyleyeceklerim bu kadar. Mutluluklar diliyorum.
öncelikle siteyi gerçekten frekans yükseltmeye dair bişeyler ararken buldum. birkaç gün üye olmadan konulara baktım ve paylaşım yapan insanların da yorum yapmasını istedim.
evet konu görüntü olarak çok etik şeyler içermese de ben kimseden bana destek çıkmasını asla beklemiyorum.
ama en nihayetinde bir kurtuluş aradığım kesin.
yani evet tabi ki mantıklı olarak düşündüğümde o kişi boşandığında evlenme fikri sonrası riskleri ben de görebiliyorum. ama maalesef ki onu değerlendirebilecek ruh halinde olsaydım zaten buraya konu açmazdım.
ben de size mutluluklar dilerim

Çok afedersiniz ama bir şey merak ediyorum. Biz niye sayfalardır aşk üçgeni hikayesi okuyoruz?
Manevi öneri diye konu açılmış da... Nedir manevi öneriden kasıt?
Büyü mü istiyorsunuz?
Ritüel mi çalışacaksınız?
Fal bakımı mı istiyorsunuz?
Yok istemiyorsanız bari sohbet bölümüne yazsaydınız.

hatta bana artık kriz çıksın istemiyorum bile dedi. yani evlerinde kriz de çıkmış.
Meali evdeki kadın sıkıntı çıkarıyor ben ikinizi de idare etmek istiyorum.
Boşanacaksa ne önemi var kriz çıksın işte nasılsa evlilik bitince olaylar durulacak çocuklar için mecbur anlaşmanın bir yolunu bulacaklar.
Bu kişi tehlikeli iyi blöf yapıyor kendini acındırıyor, mağduru oynuyor. Olmaz da hadi oldu diyelim karısından boşanıp sizinle evlense bile bir süre sonra farklı nicklerle sitelerde avlanmaya devam eder. Yeni heyecanlar arar, kendine gizli bir dünya inşa eder, sizle ayrılsa evleneceği kadınla birlikte. Aynı döngü devam eder durur. Siz ondan tamamen vazgeçerseniz de diğerleriyle birlikte yola devam eder. Muhtemelen vardır kıyıda köşede evlilik hayali kuracağı başka kadınlar. Defedin gitsin vakit kaybı. Bol miktarda aldatılmanın ve yalanın olduğu bir ilişkiyi göze alamıyorsanız tabi.

Gormusken yazayım dedim.
Kızarak değil...
Biz insanlar hatalar -yanlislar yapıp günahlar istediğimizde , bize hak veren birini arıyoruz. Bunu yapmamasi gerektiğine göre tatli tatlı anlatmalıyız. Gerisini kendisi bilir. Zaten yanlış olduğunu biliyor. Vazgeçmek için çare aramak için gelmiş bu foruma. Biz yargı merci değiliz. Birbirimize düşüp hatalar yanlışlar yaptığımızda yardımcı olmalıyız. Sevgiyle kal güzel insan. 🩵🩵🩵💛💛
Forumda bu kadar pozitif enerjili birini ilk defa görüyorum konuyla bağımsız :d Enerjiniz umarım hep bu kadar yüksek olur.

Merhaba Pearl,

İnan bana yaptıklarımızın yapamadıklarımızı telafi ettiğini elbet görürüz. Bazen kapıyı çarpıp, çekip gidebilmeyi bilmek gerekiyor! Hayatının akışını, hayatına sana rağmen devam etmek isteyen biri için asla durdurma. Zaman akıp geçiyor ve hiç kimseyi beklemiyor. Her ne olursa olsun yoluna devam et.

Saygılarımla.

Geri