"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evlenecek Kişilere Bakı Şekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buzprensi89

Banlı Kullanıcı
Evlenecek kişilerin isimleri ebced ile hesap edilir ve toplanır. Çıkan sonuca 7 ilave edilir ve dokuza bölünür. Kalan sonuca göre şu şekilde bakılır.

* Sıfır kalırsa; evlilik hayatları çok geçimsiz olur.
* Bir kalırsa; ayrılırlar. Evlilikleri iyi olmaz.
* İki kalırsa; büyük bir saadete erişirler ve mutlu olurlar.
* Üç kalırsa; geçinirler. Fakat gençlikleri fakirlik ve yokluk ile geçer. İlerleyen zamanlarda zengin olurlar.
* Dört kalırsa; çok uğursuz bir hayatları olur. Evlenmesinler.
* Beş kalırsa; mutlu olurlar. Çok zengin olur ve çok da evlatları olur.
* Altı kalırsa; devamlı bir sorunla karşılaşırlar. Evlenmesinler.
* Yedi kalırsa; çok mutlu evlikleri olur.
* Sekiz kalırsa; çok mutlu ve zengin olurlar.

İsimlerin ebced değerlerini bu linkte bulabilirsiniz

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=28762&highlight=isimlerin+ebced

konu için teşekkürler yalnız 9 ihtimalden 4 tanesi olumlu yani mutsuz olma olasılığımız daha yüksek :D zaten evlilik gibi bir şey düşünmüyordum , iyice pekiştirmiş oldum ben almayayım evliliği böyle iyiyim .. :D

syn avea benim hesaplarıma göre 9 çıktı:) ben ne yapacağım şimdi yok öyle bir ilişki evlilik ...hayalet bir ilişki hüküm sürmekte işin şakası 9'u acaba 0 olarak mı değerlendireceğiz bir çözemediğim ebced kaldı onuda öğreneceğim inşallah...

syn avea benim hesaplarıma göre 9 çıktı:) ben ne yapacağım şimdi yok öyle bir ilişki evlilik ...hayalet bir ilişki hüküm sürmekte işin şakası 9'u acaba 0 olarak mı değerlendireceğiz bir çözemediğim ebced kaldı onuda öğreneceğim inşallah...

sevgili nefertiti, bir sayının 9 ile bölümünden kalan 9 ise, 9 u tekrar 9 a bölüp kalan 0 olarak bulursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri