"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evleneceğin kişiyi gör.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peril

Kayıtlı Üye
merhaba sizlerle çok basit bir davet paylaşmak istiyorum. Genelde bayanların kiminle evleneceklerini görebilmeleri için yapılan bir davet.

Büyük bir aynanın ker iki yanına beyaz bal mumundan yapılmış iki adet mum yakın. Ortasına düz su bardağının içine su doldurun ve bardağın içine evli bir kadının (erkek bakacaksa erkeğin) alyansını atın . İhlas ve Fatiha okuyup bardağın içindeki alyansın ortasına bakın. Evleneceğiniz kişi görünecektir.
DİKKAT : Yaparken ışıkları söndürün ve tam bir sessizlik sağlayın. Yatsı namazından sonra yapılmalı. Yapmadan önce güzel kokulu bir tütsü yakılırsa sonuç daha başarılı olur.
Suya konsantre olarak bakın şekil belirginleşecektir.
İşiniz bittikten sora suyu bir çiçeğin dibine dökün.
Hayırlı kısmetler
smile.gif
ama sonuc bilinmiyor

Ya bir çok formülde tütsü yok. Ama böyle pratik birseyi yapmak istesem, gün içinde tütsü yoksa odaya güzel kokulu bir parfüm veya esans sıksak olur mu?

Arkadaşlar bunu deneyen var mı? Ben acemiyim bu konularda, bu siteyi yeni keşfettim. Öğrenmeyi ve yapmayı çok istiyorum. Yapan arkadaşlar varsa sonuç bildirebilir mi? Lütfen.

Ben denedim yılar önce hiç bir şekilde çıkmıyor. Sadece hayali birşeyler görünüyor, ama o görünenle evlenmiyorsun. Uğraşmaya değmiyor, bir sürüde korku kalıyor insanda.

Büyü yaparken bir de namaz kılacağız..Adam öldürürken oruçlu olmak gibi birşey bu... Uğraşmayın böyle şeylerle..

Ya göreceğim kişi sevdiğim kişi çıkmazsa ben yapmak istemiyorum olmazsa da hayallerim yıkılmasın bir süre.

mrvyl söylediklerinde haklısın, bence de. Ama bu büyü sayılmaz ki bence...Bilmiyorum, yanılıyor muyum? Ama değişik bir yöntem ve büyü ile alakası yok gibi ...

Suya bakmak riski bir çalışmadır bence.Dikkat edilmelidir.Su vesiledir burda.Bu kendi fikrim sadece paylaşmak istedim.

Ben çokkk merak ettim yaa. Deneyen bir kişi var ve oda olumsuz bir yorum yapmış. Ama ben o arkadaşı çok merak ediyorum, o yüzden sanırım deneyeceğim =)
Bir sorum olacak :) Karanlık ortamda nasıl göreceğiz. Loş bir ışık olsa olur mu acaba?

Ben 2000 yılında yapmıştım bunu, hıdırellez akşamı abdest aldım, masanın üstüne beyaz dosya kağıdı,üstüne yarım su dolu altı düz bir bardak ve bardağın her iki yanına beyaz mum yaktım. Gece saat 24:00 de evli birinin yüzüğünü içine attım, ilk önce bir şey çıkmadı ama sonra yüzüğün içinde bir surat belirdi. Önce çok korktum, bakamadım. Ama resmen kaşı, gözü, yüzü çıktı
arkadaşlar. Ve yıl 2009 ben o yüzüğün içinde suratı beliren adamla nişanlıyım:hurray: Hazır hıdırellez zamanı gelmişken deneyin derim, bir şey kaybetmezsiniz:cowboy:

Geri