eve gelmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bırsey sorucam sımdı yaklasık 1 aydır babam kayıp bazı maddı problemderden dlayı ewe gelmıyor ancak etrafta gorenler var ama eve gırmıyor resmenn nasıl bulabılırım yada onu gerı getırıcek brısey yapabılırmıyım ? bılgısı olan paylaşırsa sevınırım

Tabi ki de vardır. Beni yanlış anlamayın lütfen size karışamam veya yargılayamam. Sonuçta o sizin babanız defalarca kez konuşmalı ve yanında olduğunuzu göstermelisiniz derim.

zaten o sekılde davranıyorum her defasında yardımcı oluyorum konusuyorum evın butun sorumlulugunu ustlendım ama genede kaçıyor adam :S

BEnim böyle bir şey başıma gelmişti tecrübemi paylaşıyorum 300 kez her gün ya Muid oku gece yatarken ya da ikindi namazında ben bu yöntemi denedim maji varsa bunla ilgili bilmiyorum...

aranda babanla biraz sogukluk hissettim ve o ikinci mesajin bana hic samimi gelmedi 1 adam dedigin baban 2:S falan bu sekilde ne kadar samimiyet verecegini hissediyorsun ki

aranda babanla biraz sogukluk hissettim ve o ikinci mesajin bana hic samimi gelmedi 1 adam dedigin baban 2:S falan bu sekilde ne kadar samimiyet verecegini hissediyorsun ki

Kusura bakmayın ama kişinin hareketlerini değilde konuyu eleştirebiliceğinizi biliyorsunuzdur umarım. Samiyeti veya samiyetsizliği hakkında konuşmuyoruz burada. Yardımcı olmaya çalışıyoruz öneriniz varsa onu tabiki de dinleyeceğini tahmin ediyorum arkadaşımızın. Zaten üzgündür sonuçta babası ve bu kadar ağır eleştirmeniz ne kadar doğru bilemem.

Öncelikle Allah yardım etsin.Bulunduğu durum çok zor bir durum.Babanla konuşmalısın onu ikna etmelisin.Sizin paraya falan değil sadece ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmelisin.Ona o ailenin reisi,komutanı olduğunu hissettirmelisin.O olmadığı zaman dünyanın bütün parasıda siz de olsa saadet olmuyacağını hissettirmelisin.İnanın gerçekten bunları yapabilirsiniz.Birde ellerinizi semadan uzak tutmayın.Başarılar...

Bunlari zaten bennyapiyorumm ama hala eve gelmio farkli seyler oldugunu dusunuyorum bi yontem bulup geri dondurmem lazm

Ona öyle bir ders vermelisinizki ailenin değerini anlamalı mesela yanına gidip yalan söyleyerek baba anneme bişeyler oldu yada kardeşlerime bişeyler oldu diye bilrsiniz eğer hala bedeninnin içindeki babanızsa kesinlikle gelicektir evinize

bell bır yerı yokkı bulamıyorum ama haber alıyorum... ve deggrımızı anlatıcaklar derslerıde denedım olmadı babamınuzerındebuyu oldgunu dusunuyorum

arkadaşım büyü olduğunu düşünüyorsan kırdırman gerekir büyüyü ancak tehlikeli bir yolada başvurabilirsin ki bu seni biraz aşar cin çağırıp onlardan yardım istersin yani onların babanla temasa geçip işi çözmelerini söyleyebilirsin

Düşünüyorsan önce düşünce yapını değiştir babanı ne kadar çok sevdiğini ve dönmesini düşün o zaman yolunu da bulursun ve çabaladığını söylemiştin zaten
Sen elinden geleni yapmış olursun
Gerisi bazı şeyleri değiştiremeyiz buda değiştiremeyeceğimiz bişey olmuş olur.

arkdaşlar bu soyleıdklerınız zaten yaptımö ve yapıyorum sorun baskaa 5 yıldır ara ara gıdıyor bu ben profesyonel olarak cafelerde fal bakyıorum bılıyorumkı babamda buyu var onu gerı getırıp bu buyuyu bozucak bısıy bulmam lazım boyle bır yardıma ıhtıyacım var :(

Burda yapa bilen arkadaşlar var. Onlardan yardım isteyin. Bildiyime göre Yule ile Urumhamatahyil nikli insanlar yapa biliyor.

Büyüyü bozmak içinde başka bir büyü yapmak lazım.O zaman sende büyü yaptırmış oluyorsun sadece basitçe büyü bozdurmuş olmuyorsun.
Ve büyü neredeyse kimseyi öyle kolay kolay etkilemez yapılan büyülerin neredeyse hiçbirisi tutmaz
Sen babanı anlatsana nasıl birisi inanç sistemi nasıl etkilenir mi böyle şeylerden eğer etkileniyor ise baban kendi kendisini bile büyülemiş olabilir
Önce biraz neşeln şu karamsarlıktan bir an olsun kurtul sana kaynağımı belirtim
Kaynak : İskelet Anahtar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri