Cileklibisey
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bu konulara merakliyim ama sadece okuma ve bilgilenme olarak alistirma falan hic yapmadim bu yuzden gece bu olaylari yasiyinca buraya yazmaya karar verdim. Her zamanki normal gecelerimden biriydi uyumak icin yataga yatmistim ama huzursuz olup birturlu uyuyamamistim. 1saat sonra falan tam uykuya dalma hali vardir ya yari uyanik yari uykulusunuzdur tam uykuye dalcakken odamda ayak sesi duyup sicradim baktim etrafima kimse yok heralde dedim oyle sanmisimdir diye yine yattim bi 5dk gecmeden yorganim cekildi bu sefer korkmaya basladim ama istifimi bozmadan yattim 1 2 dk sonra yine yorganim cekildi bu sefer iyice korkarak cenin pozisyonuna gecip oyle yattim ve ayni sey birdaha olunca bardagi tasiran son damla oldu kosa kosa isigi yaktim ve o gece isik acik uyudum. Bundan sonraki gece ruyamda bana zarar vermek isteyen bir cin ben yatagimda ananeminde gulli yasin kitaplariyla dua okudugunu gordum ayrica ruyanin sonu hayirli degildi. 3gece perdemin yaninda tavandan sarkan agir bir sus var o sallandi onem vermedim sonucta pencere yani iceri hava falan girmistire yordum ama sabah ezaninda susu biri firlatmiscasina havada gorup duvarda parcalanmasi yine son damla oldu hemen annemin yanina ciktim ve 5 6 gece annemle uyudum sonunda korkum gecmisken yine odamda uyumaya basladim ve yine ayni sekilde ayak sesleriyle uyandim (bu arada benim yatagim 1,5 kisilik odada cok bosluk kaldigi icin boyle almistik ) istemsizce yatagimin sag kenarina kaydim cenin pozisyonunda yatmaya devam ettm ama hicbirsey olmadi. artik hep yatagimin sag kenarinda yatiyorum istemsizce solda yattigim zamanlar yine ayak sesleri oluyor. Zarar vermesinden korkuyorum bir cozumu varmidir?
Admin notu; Sağ ve sol arasında fark var ise bilinç altınızdan kaynaklanan bir sorun var demektir. Zira bedensiz varlıkların sağı solu yoktur. Halk arasında sağ olumlu sol olumsuz olarak atfedilir. Bilinç altınıza küçük yaşta işlenmiş bir kodun gün yüzüne bir sebep ile çıkmasından kaynaklanıyordur. Yakında geçer.
Admin notu; Sağ ve sol arasında fark var ise bilinç altınızdan kaynaklanan bir sorun var demektir. Zira bedensiz varlıkların sağı solu yoktur. Halk arasında sağ olumlu sol olumsuz olarak atfedilir. Bilinç altınıza küçük yaşta işlenmiş bir kodun gün yüzüne bir sebep ile çıkmasından kaynaklanıyordur. Yakında geçer.