"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etkili maddi-manevi kısmet açma duası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan babyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

babyn

Kayıtlı Üye
Önce temiz bir abdest alınır sonra 2 rekat namaz kılınır.Sonra kıbleye dönerek,
Bismillahirrahmanirrahim
vel arda meded naha ve elkayna fiha revasiye ve enbetna fiha min külli şeyin mevzun ve cealna leküm fiha meayişe ve men lestüm lehü birazikin Amin. Bu dua 3-9-12 kere okunmalıdır. Sonra
Bismillahirrahmanirrahim
10 kere Estafurullah El Azim, 10 kere La ilahe İllallah Muhammeden resurullah , 7 kere Allahu Ekber
450 defa Hasbinallahu ve nimel vekil
En son 1 Kere
Fenkalebu bini metin minallahi ve fadlin lem yemseshüm suvettebeu rıdvanallahi zü dadlin azim.
Okuyacaksınız.. 1 aya kalmaz maddi manevi kısmetiniz açılacaktır.

ALINTI

Bismillahirrahmanirrahim
vel arda meded naha ve elkayna fiha revasiye ve enbetna fiha min külli şeyin mevzun ve cealna leküm fiha meayişe ve men lestüm lehü birazikin Amin. Bu dua 3-9-12 kere okunmalıdır. Sonra
Bismillahirrahmanirrahim
10 kere Estafurullah El Azim, 10 kere La ilahe İllallah Muhammeden resurullah , 7 kere Allahu Ekber
En son 1 Kere
Fenkalebu bini metin minallahi ve fadlin lem yemseshüm suvettebeu rıdvanallahi zü dadlin azim.

ALINTI

alıntı olduğuna göre denemediniz vede bir kaynağınız yok sayın babyn ?

Hepsi iyi hoş ta temiz olmayan abdest nasıl oluyor onu merak ettim. Abdest Abdesttir. Temizlik birinci kuraldır. Temiz olmayan abdest abdest değildir zaten.

Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
En son 1 Kere

ALINTI
arkadaşlar arapça okurken sonu ''N'' ile bitip sonraki kelime ''R,L,M,Y'' ile başlıyorsa bu harfler çiftli okunur.Örnek;Eşhedü en la ilahe değil-eşhedü el la ilahe diye okunur.

Geri