"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etki Altına Alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maiela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu majiyi ilk kez burada gördüm. Ama majinin malzemelerine bakıldığında toprağa gömmek en mantıklısı geliyor. Bu toprak çok ayak basmayan bir yerde olmalıdır. Ancak majinin orjinalinde zaten nasıl yok edileceği yazıyordur.

Evet büyüdür. İnternetten araştırıp bulmuştum, özellikle araştırdım şeytanla işbirliği yapmayayım farkında olmadan diye. Alıntı yaptığım sitede yukardada yazdığı gibi çarşamba meleği olan ucirmial den yardım istiyoruz. Ben bu şekilde biliyorum. Aslında tam olarak soruyu anlamadım ama umarım cevap verebilmişimdir...

Teşekkür ederim sorduğum sorunun cevabını aldım . Soruyu anlamamanız normal ben soramadım :devil2:

özellikle araştırdım şeytanla işbirliği yapmayayım farkında olmadan diye. Alıntı yaptığım sitede yukardada yazdığı gibi çarşamba meleği olan ucirmial den yardım istiyoruz.

Demişsiniz maiela :) iyi araştırmamışsınız belli ki. Uygulama içerisinde bir demon'un adı geçmekte. Aratron bir demon'dur. İyi forumlar ;)

arkadaşım neyi etki altına alıyoruz onu da yazsaydın?

Yanlış anlamamanızı dilerim ilk olarak. Belli ki bu sizin için gereksiz bir uygulama. Sorduğunuz soru bunu gösteriyor. Aşikar olan bir bilgiyi anlayamayan insana, o bilgi yarar sağlamaz bana göre. Bir daha okuyun ve yine anlayamazsanız bir daha okuyun :)
İyi forumlar ;-)

Hayır ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Muslumanligi insanlara bu sekilde tanitmaniz yanlis. Forumda bircok dinden insan var ve ben bir musluman olarak dinimin sizin gibiler yuzunden yanlis algilanmasini istemem evet islamiyet hosgoru dinidir ve insanlara inanclarindan dolayi degil insan olduklari icin saygi gosterir.

Sormuşum ama cevap alamamışım birdaha sorayım. Bu etki altına almak ne anlamda soğutma mı yoksa aşk sevgi vb. gibi şeyler için mi?

Ritüel içeriğinin son kısmında da belirtildiği gibi ''aklınızdan geçen kişinin ismini'' fısıldamanız ibaresi belirli kişiler üzerinde niyetinize göre uygulayabileceğiniz bir çalışmadır. Bu isteğinize göre birini veya bir grubu yönlendirmek, soğutmak veya başka şekillerde size yakınlaşmasını sağlamaktaolabilir.

Doğru islamiyet hoş goru kolaylık ve adalet dinidir.. Dinimizi lekeyen milyonlarca insanoğlu vardır!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri