"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Et Benleri İçin

Yesil Cingene

Kayıtlı Üye
Formülü anneanneme ait bir uygulamadır.

1 Elma (kırmızı)
3 İğne
Sigara külü

Bir adet kırmızı elmaya 3 iğne batırılır. Her gün bir iğne olmak şartıyla birinci gün iğnenin ucunu küle batırın ve benin üzerine sürün; iğneyi tekrar elmaya batırın. İkinci ve üçüncü gün de öteki iğnelerle aynı şeyi uygulayın. 3 günün sonunda akşam vakti elmayı iğneleriyle birlikte toprağa gömün ve gömerken de "bu elma nasıl çürürse benlerim de öyle çürüyüp dökülsün" diyeceksiniz. Arkanıza bakmadan da orayı terkedeceksiniz. Kısa sürede et benleriniz kaybolacaktır.

İlginç bir uygulamaymış yeşil cingene, verdiğin bilgi için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum iğneler nasıl olcak, toplu iğnemi yoksa dikiş iğnesimi olacak?

sadece et benleri içinmi yapılmalı vücudumuzun herhangi başka bir yerinde rahatsızlık varsa mesela benim ayak altında rahatsızlığım var ameliyat oldum tekrar oluştu okuttum olmadı bu uygulamayı yapsam olurmu denemek istiyorum paylaştığınız için teşekkürler

sadece et benleri içinmi yapılmalı vücudumuzun herhangi başka bir yerinde rahatsızlık varsa mesela benim ayak altında rahatsızlığım var ameliyat oldum tekrar oluştu okuttum olmadı bu uygulamayı yapsam olurmu denemek istiyorum paylaştığınız için teşekkürler
Bu sadece et benleri için denenmiştir yıllarca. Ama siz yine de deneyin belki olumlu sonuç alınabilir. Fakat ayak altında ne oluştuğunu da yazarsanız daha iyi belirleyebiliriz.

Şu taşınma işlemlerim bitsin ilk yapacağım iş bu,kolay bş yöntem umarım başarılıda olurum,teşekkürler

Bu Uygulamayı Bilmediğimden Bende Geçen Sene Et Beniyle İlgili Doktora Gitmiştim, İlaç Verdi 3 Gün Sürdüm 4. Gün Et Beni Düştü.

Tıbbın bu konuda gayet başarılı yöntemleri var ilaçlar dışında. Ya yakarlar ya da dondururlar genelde. Hatta dondurma işlemini nitrojen ile yapıyorlar. Çok acılı bir işlem olduğunu duymuştum yaşayan bir arkadaşımdan. Tıbbi yöntemi seçicem diyenlere tavsiyesi yakma seçeneği daha az acılıymış :)

Tıbbın bu konuda gayet başarılı yöntemleri var ilaçlar dışında. Ya yakarlar ya da dondururlar genelde. Hatta dondurma işlemini nitrojen ile yapıyorlar. Çok acılı bir işlem olduğunu duymuştum yaşayan bir arkadaşımdan. Tıbbi yöntemi seçicem diyenlere tavsiyesi yakma seçeneği daha az acılıymış :)

Aaaa bir dakika o siğildi sanırım et beni değil kusura bakamayın yanlış bilgilendirme için..

Saygılar,

Peki toprağa gömmeden önce ilk iki gün elmayı özel bir şekilde muhafaza etmeli miyiz ?

iple sıkıca bağlayınca da 1-2 gün içinde kan dolaşımı engellendiğinden çürüyüp düşüyor.ben böyle kurtuluyorum

iple sıkıca bağlayınca da 1-2 gün içinde kan dolaşımı engellendiğinden çürüyüp düşüyor.ben böyle kurtuluyorum

oldu olucak beninize silahla ateşte etseydiniz :D ben denilen şeyi kendiniz kansere çevirebilirsiniz ona müdahale etmeyin doktor değilsiniz siz.

Annenizin benleri için annenizin bu uygulamayı yapması gerekiyor, sizin onun yerine yapmanız için güçlü bir majisyen olmanız gerekir.

Peki toprağa gömmeden önce ilk iki gün elmayı özel bir şekilde muhafaza etmeli miyiz ?

İçinizden bir ritüel yapmak gelirse yapabilirsiniz.

Annenizin benleri için annenizin bu uygulamayı yapması gerekiyor, sizin onun yerine yapmanız için güçlü bir majisyen olmanız gerekir.

İçinizden bir ritüel yapmak gelirse yapabilirsiniz.

Annesinin yapmasını istemişsiniz büyüyü yani kişinin kendisi için büyüyü yapması daha etkili diyorsunuz yapıcak kişi majisyen değilse.
hımmm.

Geri