Anlaşmalı boşandım o zaman ugraşmak istemedim ama iki senedir çok pişmanımHukuki yollara başvuramıyor musunuz? Allahım evlensen bir dert evlenmesen ayrı dert
Hırs yaptım gibi bişey kullanamasın istiyorum gidip kırmak istiyorum satsam zaten para etmiyorSenin hayatini gasp etmis, hayatin olacak umuduyla hayatina aldigin insan.. hayatinin gasp edilmesine dayanabildin de eşyaya mi dayanamadin arkadasim..
Size haksizlik yaptiysa, o eşyanin icinde huzurla yasayamaz zaten. Allah a havale edin gitsin.. Belki gec gelir O nun adaleti ama muhakkak gelir. Siz kapanan kapilara bakmayi birakip, yeni guzelliklere acilacak pencerelere verin dikkatinizi bence. Unutmayin ki hersey tam da olmasi gerektigi gibi gerceklesiyor hayatimizda. Neden oldu diye dusunmek yerine, nasil bir ders cikaririm basima gelenlerden diye bakin olaylara. Ofkeniz, hazimsizliginiz sadece size zarar verir. Ki ömür yeterince uzun degil kendinize bu haksizligi yapmak icin. Inadina guzel dusunup, inadina guzel yasamak icin emek harcayin ki iyilessin yaralariniz. Hersey gonlunuzce olsun.Hırs yaptım gibi bişey kullanamasın istiyorum gidip kırmak istiyorum satsam zaten para etmiyor