yardım istemişsin ama adın nedir doğum tarihin nedir bu şekilde yıldız bakılmaz kiesselamun aleyküm arkadaşlar yıldız yükseltmek için zikir esma mantra dua varmıdır? var ise verebilirmisiniz acaba? sanırım biraz öğrendiğim bilgiye göre yıldız yükselmek rüzgar estirmek aerokinezi yapmak içinde kullanılıyor?? yardımcı olurmusunuz??
Yıldız yükseltmek ne demek biliyor musun?esselamun aleyküm arkadaşlar yıldız yükseltmek için zikir esma mantra dua varmıdır? var ise verebilirmisiniz acaba? sanırım biraz öğrendiğim bilgiye göre yıldız yükselmek rüzgar estirmek aerokinezi yapmak içinde kullanılıyor?? yardımcı olurmusunuz??
bu forumda yapılan "bakım"da bu konu hakkında da bilgi ve öneriler veriliyor mu veya direkt bu konunun çözümü sunulabiliyor mu? gezegenim jüpiter; şans, bolluk, bereket gibi konuları temsil ediyor ancak ben bunlardan nasiplenemediğimi görüyorum. yahut bu konuda neler yapabileceğimi söyleyebilecek üyeler var mıdır?
Benimde jüpiter yay burcusunuz sanirim sedece gezegen onemli olmuyor bu konularda dogum saatide onemli , jupiter bendede sadece kilo olarak bereket getiriyor??bu forumda yapılan "bakım"da bu konu hakkında da bilgi ve öneriler veriliyor mu veya direkt bu konunun çözümü sunulabiliyor mu? gezegenim jüpiter; şans, bolluk, bereket gibi konuları temsil ediyor ancak ben bunlardan nasiplenemediğimi görüyorum. yahut bu konuda neler yapabileceğimi söyleyebilecek üyeler var mıdır?
Böyle uygulamaları icazetli (ilim sahibi birinden bizzat izin almış) kişiler harici kimse yapamaz arkadaşlar. Velev ki yaptı bu onu insan dışı varlıklara ve kötü enerjilere açık konuma getirir. Sonra cinler bastı diye de buraya yazıyorsunuz.
Arkadaşlar neden anlamıyorsunuz bilmiyorum. O yüzden bazılarınızın başı dertten kurtulmuyor. Siz farkında degilsiniz ama sorunu üretende sizsiniz.ve neden dert olarak görüyorsunuz her şeyi onu anlamıyorum. Biz buraya ümit dolu cümleler kuruyoruz tevekkül etmeye çalışıyoruz diye sanki hiç mi üzüldüğümüz meseleler yok. Salıverin bazı şeyleri oluruna bırakın, akışına bırakın. Zaman geçsin üstünden... Sabır edin bakın nasıl kendi kendine çözülüyor görürsünüz. Ama 5 yıl 10 yıl... Hayat bu zaten. Burası cennet değil bunun ayırımına varmalı bazılarımız.
Hiç sabretmiyorsunuz. Bu aç gözlülükle ne nasip gelir ne kısmet benden söylemesi
Gelse gelse cinler gelir ne idügü belirsiz ne varsa o gelir.