BeLLa91
Kayıtlı Üye
Origanum, herkesin bir kapasitesi olduğunu belirtmiş, bunun nesi kötü ya da nesi yanlış? Doğru, herkesin bir kapasitesi var, kimisi düşük kimisi de yüksek. Siz karşınızdaki kişinin oto ileti olduğunu düşünüyorsunuz sanırım? Birşey söylenildiği zaman ısrarla anlaşılmıyorsa, karşıdaki kişi de çileden çıkıyor haliyle. Ve takdir edersiniz ki origanum da bir insan. Zaman zaman benimde çileden çıktığım oluyor, anlatmama rağmen ısrarla anlamayan ya da yanlış anlayan üyelerde karşıma çıkıyor. Ben bir üye olarak bu sitedeki yöneticilerle de tersleştim. İğneleyici laflar söyledim. Belki haklıydım belki de haksız. Ama sonra özel mesajlardan gönüllerini aldım. Sıradan bir üyeyim halbu ki yönetici falan da değil. Yani bunun yönetici olup olmamakla bir ilgisi yok. Bu sitedeki herkes üslubunu ve haddini bilir. İleri gidebilir belki ama durması gereken noktada da durur. Durmazsa yöneticiler müdahale eder. Zaten bir yönetici kendi koyduğu kuralları kendi ihlal edecek değil. Yapması gerekeni bilir. Mizaçta kişiden kişiye göre değişir. Moderatörümüz joys daha yumuşak bir üsluba sahip olabilirken, adminimiz origanum daha otoriter bir mizaca sahip olabilir. Bazıları da daha sert, ya da daha tatlı dilli. Kimse bir değildir, beş parmağın bir olmadığı gibi. Bir sorun varsa, sorun yaşayan kişiler konuyu arasında halledebilir. Dışarıdan bizim müdahale etmemiz, körüklememiz ya da desteklememiz gereksiz.Ya dahil olmayayım dedim de dayanamıyorum.Açık açık Thales adlı arkadaşa gerizekalı imasında bulunuyorsunuz.Ve bunuda yöneticilik yetkiniz olduğu için rahatça yapıyorsunuz.Ben sizden başka bu kadar saldırganvari ve saygısız bir yönetici görmedim bu sitede.Diğer arkadaşlar joys olsun mefetseger olsun urum olsun hep tatlı dille anlatmaya çalışıyor.Sizse direk olarak saldırganvari ve hakaret dolu kendini üstün gören bir tutum içindesiniz.Bana göre bu sitede yönetici olmayı hak etmiyorsunuz.
Hakaret konusuna tekrar dönelim.Siz bizi çocuk mu sanıyorsunuz? Üç litrelik şişeyle ne kast ettiğinizi elbet anlıyoruz.Alttan alta insanların zekasına hakaret ediyorsunuz.Tek doğru sizin bildiğiniz değildir.
Aşağıdaki örnekte arkadaş sizin yaptığıınız davranışın daha basitini yapmış ve joys adlı yönetici tarafından uyarı almıştır.
Sayın yollu GMPP de aslolan her dine, mezhebe, fikire ve inanca saygıdır. " Einstein sadece küçük bir çocukken inanmış. Büyüyünce ise aklı başına gelmiş" gibi bir ifade ile inceden inceye alttan alta ne alay etme, ne hakir görme ne de aşağılama hakkınız söz konusu bile değildir. Bu insanca yaklaşımı göz önüne alarak diğer mesajlarınızı paylaşacağınızı umut ediyorum.
Bakalım yönetici kadro sizin yaptığınız daha açık olan ve gerizekalı iması bulunan hakarete karşı nasıl bir tutum izleyecek...
Sevgiler.