Sevgili ZeberuS, Esmalarin her birisi Allah'in sifatlaridir ve bunlar her anda ve mekanda ayni siddetindedir. Belirli zamana/mekana onu isnad etmek tenzih ve tesbih disi olur buda sirk oluyor. Malum sirkin acigi ve gizlisi var.Ve artik yaptiginiz sey her ne kadar niyetiniz güzelsede ne islam dini dairesindedir nede ibadettir.
Bir insan istedigi her esmayi istedigi kadar cekebilirmi?Insan istedigi herseyi yapabilir, ama yapmalimi? Mesele bu, yapmamali

Bir isin bir niyeti vardir, bu niyetin sonuca ulastiracak yöntemleri vardir.
Sizin niyetiniz ibadet, ibadet etmek icin kuran baslica zikirdir namaz oruc tefekkür baslica zikirdir esma zikirdir. Ibadet budur. tabiyati ile sizin niyetinizi sonuca ulastiracak yol budur.
Esmalar belirli bir rakamda cekiliyorsa, burada baska bir niyet vardir, illa sihir degil. Fakat niyet cok baska bir boyuttadir, sizin böyle bir niyetiniz yoksa neden esmalari rakamlar ile günler ile cekiyorsunuzki, zarari olurmu diyorsunuz, zarari olur, bas agrisi icin karinagrisi ilaci alinmaz.
Esmalar ne zaman rakam ile kullanilir, ya havas iliminde ki bu sihirdir.
Yada insanin karsilikli ahidlesmek üzere bir bag kurdugunda. Bunlar sufidir, bunlarin her ibadet sekli farklidir, bunlarda rakam vardir. Ama bunlarin niyetlerini sonuca götürecek yöntem budur, sizin durumunuzla bir alakasi yok. Ve siz simdi bu insanlarin durumunu kendi gündeminize tasirsaniz muhakkak sorun yasarsiniz. Cünki siz ne havas ile alakalidiniz nede sufisiniz.Siz normal bir müslüman gibi normal ibadet yapmak istiyorsunuz.
Esma+rakam = ibadet. Bu mantik ibadet adina zaten sufilerden giriyior islam dinine, ama bu her insan icin gecerli degildir,bu yolda cok cetin seyler vardir. Ben kendim bir sufiyim ve size bildigim bir seyden bahsediyorum laf olsun diye demiyorum. Yapmayin! Bazi esmalar vardirki onlara sufiler bile ruhsat almak icin yillarca calisiyorlar siz simdi o esmayi hop uyguluyorsunuz, bu sizde kemoterapi etkisi yapacaktir. Benden demesi.
Bundan ziyade, ibadet icin hayirli bir zaman dilimi varmidir, vardir. Buda sher vakitleridir sabah namazi bu vakti zaten degerlendiriyor ekstradan birseyler de yapabilirsiniz tabi, cok guzel faydalarini alirsiniz, ve gece yarisi bir kac saat uykudan uyandiktan sonra yani gece 2-3 gibi de uygulayabilirsiniz. Bunlarin disinda bilgi istiyorsaniz yada soru sormak istiyorsaniz bana özelden ulasabilirsiniz, bilgilerimi severek paylasirim sizinle.Yeterki kendinize zarar verecek enteresan kaynakli seyleri uygulayipda maneviyatiniza zarar vermeyin, insanin sahib oldugu tek mücevheri maneviyatidir, siz maneviyatiniz nisbetinde degerli bir insansiniz Hakk huzurunda.. önemli yani

Allah siniznle olsun.