Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır her gün düzenli olarak 5-6 tane zikir çekiyorum ve artık gece yatarken hep şeytanlı cinli rüyalar görmeye başladım resmen onlarla konusuyorum bir ara evde gece uyurken kendiliğinden kalkıp kosmaya baslamıstım tüm bunlar yarar mı zarar mı?
Eğer yazdıkların doğruysa sende bi şeytanlık söz konusu, çünkü Allah ın hiçbir esması ne şeytan ne de cin toplar.
Olsa olsa sen kendinin aynadaki yansımalarını görüyorsundur.
Eğer yazdıkların doğruysa sende bi şeytanlık söz konusu, çünkü Allah ın hiçbir esması ne şeytan ne de cin toplar.
Olsa olsa sen kendinin aynadaki yansımalarını görüyorsundur.
aşma noktası işte burda başlıyor. İnanç sınavı veriyorsunuz. ama lütfen niyetlerinizi kontrol edin. Niyet ve Akıbet meselesi yansımalar bu çerçevede size gelmeye başlar. Daha halis amaçları zihninizde ve kalbinizde isteyin emin olun düzelme etkisi başlar.
Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır her gün düzenli olarak 5-6 tane zikir çekiyorum ve artık gece yatarken hep şeytanlı cinli rüyalar görmeye başladım resmen onlarla konusuyorum bir ara evde gece uyurken kendiliğinden kalkıp kosmaya baslamıstım tüm bunlar yarar mı zarar mı?
Yarar mı zarar mı? bunun cevabını sizin bilmeniz gerekiyor. Gece uyurken kendiliğinizden kalkıp koşmaya başlamanız pekte yararmış gibi gelmedi bana. Eğer bilinçsizce böyle hareketlerde bulunuyorsanız, bu sizin zararınızadır. Her zaman insanın kendi bilincini kendisinin kontrol etmesi olması gereken en önemli şeydir. Eğer durumdan rahatsızsanız, sitemizi inceleyerek çözümünüzü bulabilirsiniz. Ve çektiğiniz zikirlerin doğruluğunu kontrol etmenizi dilerim, farkında olmadan hatalı cümleler kuruyor ya da hatalı vurgular yapıyor olabilirsiniz.