"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

esmalar hakkında bir cevap verebilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibella

Kayıtlı Üye
merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben yeni yeni esma çekmeye başladım. Acaba Celle celalühü Hu kelimesini her esma sonunda söyleyebilir miyim? yoksa belirli esmalardan sonra mı söylemek gerekli acaba? bir de celle celalühü doğru mu söylüyorum acaba?

Celle celalühu, Onun sani ne yücedir manasindadir ve aslinda saadece Allah esmasi pesinden denilir, cünki Allah esmasi her esmayi kendinde barindirir.Diger esmalar icin söylemenize gerek yok ayrica dogru telafuz ediyorsunuz.

şöyle ki her esmadan sonra değil Allah esmasından sonra söylenir sanırım doğru anladım.. örneğin Ya vedud esmasından sonra söylemem bir şey ifade etmez....Sadece Ya Allah tan sonra söyleyeceğim....( özür dilerim aynı şeyi sorup duruyorum ama..)
Bu sözü Esmalardan sonra söylenebileceğini okumuştum ama hatırlamıyorum nerede okuduğumu..Emin olmak istiyorum bilmeğim için..
Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için...çok memnun oldum.

Her esmanın ebced hesabı ile yapılmış adetleri vardır bu adetlere ve bunların en kötü ihtimalle kareleri adedince yapılması etkin sonuçlar verir örneğin allah isminin ebced değeri 66 dır her gün 66 kere ya allah denilebileceği gibi 66*66=4356 kere ya allah demek daha etkilidir bu diğer esmalar içinde geçerlidir esmanın ebced değeri ve karesi ama şunuda unutmamk gerekirki esmaları bilinçsiz ve fazla çekmek bu esmalarım hadimlerini çağırabileceği ve bu hüddamların size zarar verebileceği gerçeğidir..

Her esmanın ebced hesabı ile yapılmış adetleri vardır bu adetlere ve bunların en kötü ihtimalle kareleri adedince yapılması etkin sonuçlar verir örneğin allah isminin ebced değeri 66 dır her gün 66 kere ya allah denilebileceği gibi 66*66=4356 kere ya allah demek daha etkilidir bu diğer esmalar içinde geçerlidir esmanın ebced değeri ve karesi ama şunuda unutmamk gerekirki esmaları bilinçsiz ve fazla çekmek bu esmalarım hadimlerini çağırabileceği ve bu hüddamların size zarar verebileceği gerçeğidir..

çok teşekkür ederim bilgileriniz için. genelde ism-i şeriflerin ebced sayısı kadar söylüyorum. kareleri sayısı kadar çekmemeye özen gösteriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri