Ben bu ''su''meselesini anlamadım...Ben de evde çok su içmem ama başka yerde içince ne oluyor?''Su çekermiş''cümlesini biraz aaıklar mısın?
Ay ben bu cevapları şimdi gördüm arkadaşlar k.bakmayın
Misal evlilik ve rızık nasip meselesi su da bir rızık bir yerde içecek suyun varsa o su seni çeker derdi dedem suyu rızık yani nasip meselesi olarak görürdü
Rüyaları hayatın bir parçası olarak görürüm...Ama onlara göre davranmam....Sadece olduğunda işaretleri verilmişti diyebiliriz...Yani o rüyayı gören kişi nişanlısından ayrılmamıştır ,muhtemelen kızın nişanlısı uzaklaşmıştır belki..Bu da nişan atılmasına sebep olmuştur...Aslında burada rüyayı haberci bir rüya olarak değerlendirebiliriz....Çünkü nişanlıyken bir insan neden ''rüyaya''yatsın..Demek ki bilinçaltı o kişiyle evlenmeye ikna olamamış bilinçaltında....Rüyalar bambaşka bir alem.....Yorumluyorum ama şu anda yanlış birşey söylemekten de korkuyorum....Bunlar sadece benim yorumum....Kim bilir bizim bilmediğimiz ne sırlar var rüyalarda...Tarih boyunca rüya araştırması hiç bitmedi,bitmeyecek...
Ya aslında bu evleneceğim kişiyi gördüm diyenler zaten rüyalarında kendilerini evli gelinlikli ya da evleniyor gibi görmüyor
Hep anlattıkları bana su verdi rüyamda biri ya da birlikte bir şey yedik büyük ihtimal ben rüyamda biri bana su verse ya da yiyecek bir şey verse aaa acaba evleneceğim kişiyi mi gördüm demem

bu gördüm diyenler evlendikten sonra senin dediğin gibi gerçekleştiğinde işaretleri görmüş gibi oluyorlar ve ona yoruyorlar mantıken
Ben misal kendim hariç 4 arkadaşımı evlenmiş olarak gördüm rüyamda ve çıktı

Bir arkadaşım rüyamda bana evlendim eşimin mesleği şu dedi gerçekte de dediği meslekten biri ile evlendi

Diğer arkadaşım rüyamda evlenmiş evine gittik gerçek hayatta da evlendi ve gördüğüm evin aynısı bir evde oturuyor
Birini de inci kolye nikah elbisesi giymiş olarak gördüm nişanlandı eylüle düğünü var
Birini de nişanlı gördüm o hala çıkmadı
Kendim hariç 4 kişiyi gördüm

))))))))))
Evet dediğin gibi rüyalar sırlar alemi ben kendim için hiçbir şey görmem
Bir arkadaşımı atanmış olarak gördüm hatta atandığı şehri bile görmüştüm cidden atandı ve gördüğüm şehirde eğitim aldı
Anneme diyorum ki anne galiba benim hiçbir yönden bir bahtım yok kendim hariç başkalarını gördüğüme göre diyorum
Bana da bir şeyler olacak olsa kendimi de görürdüm herhalde diyorum

Birde benim rüyalarım gördüğüm gibi çıkar yani nesneler görüp onları yorumlayıp o şekilde çıkan rüyam olmadı
Ha diyorum başıma iyi bir şey gelmeyecek kendimi görmediğime göre

)))bari başıma gelecek kötü şeylerle ilgili mesaj içerikli rüyalar görsem de ona göre tedbir alsam bari ondan bir mesaj verse rüyam ...... kendim hariç başkasını görmek istemiyorum
Rüyaları hayatın bir parçası olarak görürüm...Ama onlara göre davranmam....Sadece olduğunda işaretleri verilmişti diyebiliriz...Yani o rüyayı gören kişi nişanlısından ayrılmamıştır ,muhtemelen kızın nişanlısı uzaklaşmıştır belki..Bu da nişan atılmasına sebep olmuştur...Aslında burada rüyayı haberci bir rüya olarak değerlendirebiliriz....Çünkü nişanlıyken bir insan neden ''rüyaya''yatsın..Demek ki bilinçaltı o kişiyle evlenmeye ikna olamamış bilinçaltında....Rüyalar bambaşka bir alem.....Yorumluyorum ama şu anda yanlış birşey söylemekten de korkuyorum....Bunlar sadece benim yorumum....Kim bilir bizim bilmediğimiz ne sırlar var rüyalarda...Tarih boyunca rüya araştırması hiç bitmedi,bitmeyecek...
Aslında evet belli ki bir soğukluk olmuş kafa karışıklığı olmuş o yüzden rüyaya yatmış ve rüyaya göre davranmamıştır dediğin gibi aralarında bir soğukluk olmuştur ona göre de nişanı atmıştır çok ilginç ama değil mi ya demek ki biri varsa kaderde bir şekilde o kişi ile yollar kesişiyor er ya da geç
Rüyalar sırlar dünyası gibi gerçekten
Misal bir tanıdığım görücü usulü biri ile tanışıyor ama aralarına soğukluk giriyor konuşmayı bırakıyorlar annesi kızı ile bu görücü usulü tanıştığı kişiyi rüyasında görmüş ve bunlarda incir yiyormuş birlikte

Kızına demiş ki çocuk konuşmak isterse konuş şans ver demiş sonra noldu oldu rüya için demiyorum ama tekrar biz bir araya geldik evlendik dedi
Nedenmiş?Bize nasip olmuyorsa ya da elimizde değilse hakkımızı almak tabii ki başkası alsın bizim ah'ımızı,aynı şekilde o kişiler de acıyı yaşasınlar....Zaten biri ya da birileri size kötülük yaptığının farkındaysa artık ayağına taş değse size ettiği haksızlıktan zannedecek....Bu bile yeter....Kimsenin hayatı da dört dörtlük olmadığına göre aslında bir şekilde biz akıllarına geleceğiz yani...Kendim birinden çıkarmaktansa başkası yaşatsın da bizim yapmadığımız şekilde pişman etsinler....Bence kimin yaptığının bir önemi yok....Sadece konu''paraysa''o zaman hakkımı kendim almak isterim....
Aslında evet bir yerde ayakları kaysın ki aaa ben şu kişiye kazık atmıştım Allah belamı verdi diye düşünmesi bile yeter hayatlarının bir döneminde kendileri de bir yerden kazık yesinler ayakları kaysın pisliklerin