"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

esma-ül hüsna

Sayın origanum ve can-dan, cevaplarınız ve alakanız için çok teşekkür ederim. Allah ikinizden de razı olsun, tüm dularınız kabul olsun :)

3 esmayı birleştirip okumak istiyorum, ancak hem kendi ismimin hemde karşı tarafın ebced hesabı değerini bilmiyorum. bu üç esmanın adedlerini toplayıp, üçle çarptıktan sonra ,çıkan rakam ne ise okumakta aynı yararı sağlarmı acaba? mesela başında niyeti söylemek sonra okumak gibi. aşk konusunda örnek bir uygulama sunulabilinirmi acaba?

selamün aleyküm. arkadaşlar ben hiç bir kişi yada gruba üye değilim. Yaratandan istediğim ise onun rızası ve ilmi. başka hiç bir istek ve beklentim yok. Bu durumda ismime uygun olan ve bana gerçekten yarar sağlayacak isimleri nasıl seçebilirim.. Uyarıda bulunmuşsunuz mesela yarardan çok zarar vermesi yada olduğun yerde sayıp kalmak gibi.. Bu durumda öneriniz nedir acaba?

Kimden icazet alacağız, bulduğumuz kisinin icazet verebilecek düzeyde oldugunu nereden bileceğiz. Kendi kendimize neden yapamıyoruz? Sonuçta Allah in isimleri cinni seytanlar bu konunun icine nasıl karışabilir. Bu nasil mümkün olabilir?

Geri