"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşle aynı rüyayı görmenin sebebi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Afifege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Afifege

Kayıtlı Üye
Merhaba rüyamda hırsızın yatak odası kapımızda bizim göremeyeceğimiz şekilde durduğunu ve içeri fener tuttuğunu gördüm. Eşim birden kapat o ışığı diye seslendi uykusunda, şok geçirdim. Herhalde aynı rüyayı görmüştük. Ya da ben uykuda çok yüksek bir enerji yayıyorum bilemem. Bunun bir adı var mı acaba? Eşimle aynı rüyayı görmem ya da rüyamı gerçekmiş gibi hissetmesinin bir adı var mı? Telepati vs.

Biraz inceledim dediğinizi ama paralel bir kapı açacak yetenekte ya da uğraşta olmadığım için bilemiyorum. Sanırım aşırı stres enerjimi tetikliyor. Bir kaç gündür aşırı stres altındaydım belki de ondandır.

birbirinize karmik bağınız vardır.ben eşimle hiç böyle aynı rüyayı gördüğümü bilmem.hatta ona yakın ve uzak birinin onla aynı rüyayı göreceğinden bile şüpheliyim çok tuhaf bir ruh.

birbirinize karmik bağınız vardır.ben eşimle hiç böyle aynı rüyayı gördüğümü bilmem.hatta ona yakın ve uzak birinin onla aynı rüyayı göreceğinden bile şüpheliyim çok tuhaf bir ruh.

Çok güldüm akşam akşam ?? hayır bende şaşkınım yani mükemmel anlaşan bir çift değiliz ama ben bu ara üstüne çok titredim sanırım ? Bende öyle bir enerji var ki yoğunlaştığım şey eninde sonunda istediğim ruh halini alır ama kullanamıyorum işte. Beyin hep negatif şeylere çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri