Birde begenmedim butonu olsaya.Herkesin derdi kendine görePostlara artık kahkaha atma butonu gelse keşke
Yaşadığın olayları bizzat yaşadım ve kronik takıntı haline geldi. Ama kafada bitirince bitiyorVe bir şey daha eklemek istiyorum,geçen duvarını açmıştı ben durumuna baktığımda duvarını kapattı ve kızıp engelledim.O da beni instagramda aynı şekilde engellemiş bu neden acaba?Kafama takılan beni nasıl engelleyebilir aynı anda?
Şahsa karşı zamanında kötü bir durum yaşattınız mı?
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimSeninki gerçek sevgi bile değil şu durumda.
O, büyük ihtimalle şu an topraktan beslenen bir bitki gibi yaşıyor. Ama sen, köklerini topraktan kesmiș ve mantar gibi onun üzerinden beslenmeye çalışıyorsun.
Olmaz. Gücün yetmez. Perişan olursun diretirsen. Kendine gel. Onun enerji artığı ile değil hayattaki tükenmez enerji kaynakları ile bir an önce buluş. Belki çapın ondan daha geniştir. Belki kendine geldiğin zaman o kişi ile nasıl vakit kaybettiğine şaşırıp kalacaksın. Kesin öyle olacak içime doğdu.??
Şansın kalbini ağır yaralamışa benziyorsunuz. Belki de onun ahını çekme vakti gelmiştir. Bir düşünün belki bu da bir bakış açısı katar size...Yaşatmadım sadece yanlış anlaşıldım ve kendi anlamasına göre yorumladı ve çekip gitti
Biraz daha açar mısınızŞansın kalbini ağır yaralamışa benziyorsunuz. Belki de onun ahını çekme vakti gelmiştir. Bir düşünün belki bu da bir bakış açısı katar size...
Bu kişiden önce bir kişinin ahını almıştım biliyordum bile bile bu ilişkiye devam ettim çok dua ettim ayrılırken de bunun böyle olacağını bildiğimi söyledim şaşırdı sonra ben çok üsteledim her türlü üsteledim sıktım en son çekip gitti hatta bit kere karşısına geçip tartıştığımızda bana boş gözlerle bir şey hissetmediğini gördüm.Şöyle söyleyeyim.. Biri sizi saf duygularla severken herhangi bir hata ya da yanlış kişinin sizi affetmemesine hatta ah tutmasına sebep olur. Canı yanmış insanları olaylar ve anlar içinde anlamamış ve kalp kırmış olabilirsiniz.. Bununla beraber ki genelde min. 1 yıl süre sonrasında hata yapan kişi geri dönme meyilinde, kalp kırıklıklarını çekme sürecinde olmaktadır. Buna vicdan deyin, keser döner sap döner gün gelir hesap döner deyin, karma deyin, ayrılma evresi deyin. Genelde böyle bir süreç olmaktadır ilişkilerde. Belki de siz böyle bir durum içerisindesiniz. Eğer böyle bir süreç içinde olduğunuzu düşünüyorsanız karşınızdaki kişinin sizi tekrar kabul etmesi kişinin affediciliğiyle ve size inanamasıyla ilgilidir. Bunun ihtimali süre uzadıkça azalır. İstisnai durumlara kalmışsınız demektir.
Doğru kişiyi beklemekte zorlanıyorum hayatıma biri girsin düzelsin beni ben olduğum gibi sevsin istiyorum.Aslında sonraki ilişkilerimde düzgün insanlar karşıma çıkmadığı için pnı düşündüğümün farkındayım ama aramaktan da vazgeçmiyorum o olsa ne olurdu diye düşüncelere dalıyorum hepsi buSevgili Hberk ilişkilerin arasına çok uzun süreler girdiğinde iki taraf içinde ipler inceliyor ve en ufak bir hayat baskısında tekrar kopabiliyor bir kez bırakan her zaman bırakabilir, bir kez giden her zaman gidebilir bir araya gelseniz dahi bu sorular zamanla sizi bunalıma sokabilir hayattan aldığınız keyfi kaçırabilir. Bazen insanlar uyuşmazlar ve ayrılık kapıya dayanır ancak bunun sizi çok daha farklı bir yola sokabileceğini bu ayrılığı kabullendiğiniz ve sakince toparlanmaya başladığınızda anlarsınız ve bir gün o doğru kişi karşınıza çıktığında verdiğiniz bu kararın mutluluğunu yaşarsınız. Geçmişe saplanmak sizin gençliğinize, güzel zamanlarınıza belki sağlığınıza dahi zarar verebilir.