Eski Discovery Channel Kriminal Belgeselleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incesticide

Banlı Kullanıcı
selam arkadaslar eskiden mesela 5 sene veya daha fazlasi önceki dönemlerde discovery channelde öldürülen insanlarin katillerinin onlari nasil öldürdügünü anlatan gerilim dolu belgeseller vardi o belgesel serisinin adini unuttum ismini biliyormusunuz inanin 5 senedir bulamiyorum

evet kardesim cok saol be sonunda buldum ingilizce bilmedigimiz icin bilmiyordum anlamini allah senden razi olsun 5 senelik bir hasrete son verdin

peki korkulu bildigin baska belgesel programlari varmi bir tane discovery de haunted house var ya da baskalarinin bildigi varmi bazen filmlerden daha iyi gidiyor

:) onemli degil bak bide sey var internette bulursun ghost hunters diye hayalet ariyolar terkedilmis yerlerde. Gercek dizi bi ara discoverydede vardi. ( aslinda cin buluyolar ama onlar hayalet saniyor. ) bencede filmden daha zevkli.

:) onemli degil bak bide sey var internette bulursun ghost hunters diye hayalet ariyolar terkedilmis yerlerde. Gercek dizi bi ara discoverydede vardi. ( aslinda cin buluyolar ama onlar hayalet saniyor. ) bencede filmden daha zevkli.
Türkçe dublajlı serisi varmı nette aradım bulamadım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri