"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eski çalışmalar devam edermi? ve sorularım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
eskiden uygulanmış olan tılsım vefk cetvel gibi çalışmalar atıldıktan sonra devem edermi?1
1-bir vefki,tılsımı çöpe atsak yan etkisi veya zararı olurmu?
2-suya atıp bozsak kötü bir durum olurmu
3-bir kimseye uzaktan büyü yapılabilirmi?

Atıldıktan sonra dediniz yani bu nasıl yok edildiğine bağlı.Çöpe atılmaz.Suya attığınızda kötü bir durum olmaz .Birine uzaktan büyü yapılır evet.

hiç forum okumuyorsunuz ayıp ama yahu :p

yule demişti ki hatırladığım kadarıyla su ateş toprak gibi elementlerle buluşturmayın. bir şeylerde yapın dediydi ama bak o kısmı anımsayamadım.

yule nin profiline girip mesajlarını okuyup bulun ne dediğini. ya da kendisine özel mesaj atın.

Denize bir taşa sarıp fırlatın gitsin o suda çözünür en doğru yol budur bildiğim. Eşyalı olan büyüleri de bir kavanoza suyla koyup insandan uzakça bir ağaca kavanozu vurdurup kırarak orada bırakıyorsunuz her şeyi. Ben böyle biliyorum ve şimdiye kadat sakıncası olmadı.

Veya sirkeli suda veya sirkede bekletebilirsiniz eşyayı.. Tuzda güçlü bir temizleyicidir kullanılabilir diye düşünüyorum..

o sadece negatif büyülerde geçerli normal tılsımı gömebilirsiniz gömmeniz daha uygun bence

eskiden uygulanmış olan tılsım vefk cetvel gibi çalışmalar atıldıktan sonra devem edermi?1
1-bir vefki,tılsımı çöpe atsak yan etkisi veya zararı olurmu?
2-suya atıp bozsak kötü bir durum olurmu
3-bir kimseye uzaktan büyü yapılabilirmi?
1-Yüksek ihtimaldir ki olur. Bazı az ihtimal durumlarda olmaz.
2-Olabilir hatta bozulmayabilir, terse dönebilir vs.
3-Evet yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri