"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esini ve sevdigini celp edip getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
Okuma zamanı sabah kusluk zamanıdır.Diger vakitlerde katiyen okumayın
önce güzel bir boy abdesti alın sonra iki rekat hacet namazı kılın kalkmadan
10 tövbe
10 lailahailallah ve..........
10 salavat
sonra niyet:
ya rabbi okuyacagım yasinin hürmetine esim( sevdigim) beni sevip
tekrar bana dönsün hayırlısıyla ya rabbi......
Yasine baslayın ilk mümine gelin tekrar basa dönün taplam 53 kere oku yani birinci mübine kadar 53 kez tekrar edin sonra yasini bitirin.
Uzakta ise gelir veya sevmez ise sever ayrı ayrı yasıyorsanız birlesirsiniz
3 ile 7 gün yapılacak
dua bitince yasin
3ihlas
3 fatiha
3 ayetel kürsü oku
peygamberimizin ruhuna hediye edin
Not: kusluk vakti yapılacak baska zamanda katiyen yapmayın!
Çok kuvvetli ve yapılıp sonuç alınmıstır. Hic süpheniz olmasın buna emin olun.

Duymuştum..kuşluk dediğin seher vakti midir?? çünkü kuşluğun sabah 10 gibi olduğunu biliyorum yani bugün bu manada kullanılıyor ama bana sabah sabah pek mantıklı gelmedi...saygılar..

şimdi kuşluk ciiden saat 10 gibi falan mı??hala seher vakti olması gerektiği görüşündeyimm :boat::boat::boat:

Yasine baslayın ilk mümine gelin tekrar basa dönün taplam 53 kere oku yani birinci mübine kadar 53 kez tekrar edin sonra yasini bitirin.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
burayı anlamadım.ilk mübin durağına geldimizdemi başa dönüp aynı durağa kadar 53 kez tekrar okucizz..ayrıca her defasında besmele çekecekmiyiz biraz aydınlatırsanız seviirim..

Bir ablamız söyledi bana da üniversite sınavına girmeden önce niyet edip okumuş.Kazandı,şuanda çok başarılı bir öğretmen.Çok etkili kesinlikle sende oku demişti.Şuanda ben okuyamıyorum,annem benim için okuyor ama vakit belli değil namazdan sonra okuyor kuşluk vaktine denk gelmezse olmazmı arkadaşlarım

Duha (kuşluk) namazının vakti, güneş doğup bir miktar yükseldikten sonra başlar, istiva (öğle kerahet vaktinin başladığı zaman) zamanına kadar sürer.-miş.

yanlış anlamayın ama ben anlayamadım. ilk mübin nedir birinci mübin nedir onu anlamadım. açıklarsanız sevinirim arkadaslar...

Yani demek istiyorum ki okuduğunuz bölümü 53 kere başa dönerek okuyacak 53. okumada direk devam edeceksiniz.

Canım yasinde 7 yerde ayetin sonunda mübiyn der.hiç okumadın mı?? Dikkat edersen bulursun canım.İşte birinci mübiyne gelince başa döneceksin 53 kez aynı işlemi tekrar edeceksin.Daha sonra yasini tamamlayıp bitireceksin...

Canım yasinde 7 yerde ayetin sonunda mübiyn der.hiç okumadın mı?? Dikkat edersen bulursun canım.İşte birinci mübiyne gelince başa döneceksin 53 kez aynı işlemi tekrar edeceksin.Daha sonra yasini tamamlayıp bitireceksin...

sevgili akeldan tabiki daha öncede çok okudum ve hala okuyorum..ama ben daha önce daha değişik bir yöntem uygulamıştım.yasini 1.mübine kadar okuyup başa dönüyordum.sonra ikinci mübine kadar okuyordum.2. mübine gelince yine başa dönüyordum..sonra 3. mübin..... bu şekilde 7 yasin okunmuş oluyordu..buna benzer bir uygulama diye merak ettim!

İşte sadece birinciye kadar geliyorsun bu sefer..Ama anlamışsın zaten hadi bakalım kolay gelsin canım..saygılar..

amin kardeşş:=9 birilerinin şu an onun için çırpındığını bilmesini çok isterdim.bu gayeler boşa gitmez evvel allah.....ama dua edip çekilmekte olmaz..tevekkül ediceksin..ben öyle yapıyorum ama yine umutsuzum..allah hakkımızda hayırlısını tez zamanda versin diyelimm:=)

Selenim dua bittikten sonra yasin demişsin, 53 defanın sonunda yasin bitince 1 kez daha mı yasin okuyacağız aydınlatır mısın?

selenim dua bittikten sonra yasin demişsin 53 defanın sonunda yasin bitince 1 kez dahamı yasin okicaz aydınlatırmısın?
Selenim adlı üye siteden atıldığı için yazdığınızı okuyamaz dolayısı ile cevap veremez. Gelelim onun yazdığı paylaşıma; 53 kere 1. mübine kadar olan kısmı okuyacaksınız. Sonra devam edeceksiniz kaldığınız yerden, sakın başa dönüp de 54. kere okumaya kalkmayın artık. Zaten selenim de bunu 11. mesajda bir üyenin sorusuna cevap olarak yazmış.

arkadaşım bu güneş doğuşundan 45 dk sonra dimi kuşluk vakti ama nezamana kadar bilmiyodum doğrumudur paylaşımı yapan arkadaşım.

Geri