Ekonomik durumunuz nasıl ? eşin son zamanlarda girdiği işlerde yada evin ekonomik durumunu yönetmede başarısız oluyor mu ?Merhaba herkese. Eşim çok sinirli sürekli bağırıyor ve gözlerinden ateş çıkıyor sanki. Boşanmak istiyor ama aynı zamanda da bırakmıyor. Bazen bir noktaya dakikalarca bakıp kalıyor. Çok tuhaf hareketleri var. Sizce bir şey mi var üstünde ne yapabilirim?
Hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Bir kez ikna ettim bir uzmanla görüştü ancak ilaçlarını kullanmadıMerhaba, eşiniz psikolojik olarak iyi değil. Yoğun stres altında gibi duruyor. Ayrıca bahsettiğiniz kadar şiddetliyse öfke kontrol sorunu olabilir. Bu sizin için bir süre sonra sıkıntılı bir duruma dönüşebilir. Bir uzmana görünmesi gerekiyor.
Artık çok yoruldum. Hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Mesela bazen durduk yere gülmeye başlıyor. Rüyamda cin görüyorum falan diyor çok tuhaf ve sürekli çok sinirli gözlerinden ateş çıkıyorAldattığı için boşanmak istiyor olabilir diğer kadının baskıları sonucu.. Bu bir ihtimal.
Yada negatif enerjiden dolayıdır. Büyü vb gibi..
Belli yaş dönemlerinde özelikle erkeklerde kriz olur.. kişisel sorunları vardır sen hayatından çıkarsan tek başına halleder zaten bütün kadınlar boşanmasi için bekliyordur hepsinin gözü ondadır ahh bi bekar olsa
Sorun ne zamandır devam ediyor telefonu ortalıkta duruyor mi gizliyor mu kişisel bakımda farklılık var mı.. Ona büyü yapabilecek kapasitede birileri var mı bağlama hastalık, işlerinin bozulması herhangi bir konuda.. bunlara dikkat edin.
(1 aydır evleri ayırdık) büyü falan olduğunu düşünmüyorum.. klasik, ekonomik darboğaz sonucu depresyon hali ve şiddetli geçimsizlik sonucu boşanmaya giden yol... yanlış anlamayın çevremdeki insanların 10 da 9 u aynı durumlardan dolayı boşandılar...boşanma oranlarında patlama var... ekonomik yıkım nice aileleri yok etti... eşiniz durumu zaten kafasında bitirmiş 1 aydır evleri ayırmakla bu kendini göstermiş, siz ise belki hayata karşı tek başına savaşmak yada çocugunuzla beraber ortada kalacakmış hissiyatıyla veyahut kocanıza duydugunuz aşırı sevgiden dolayı yada elalem ne der çekincesiyle boşanmak istemiyorsunuz... bence her durumda bir hayır olduğunu düşünerek boşanmak istediğinizi söyleyin ve geri adım atmayın...Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. 1 aydır evleri ayırdık. Hiçbir şekilde boşanma davası açmıyor. Bir iş yeri açmıştı battı. Kızımız var. Ancak sürekli bana boşanacağız bitti bu iş diyor. Bana karşı çok öfkeli. Protokol yapmaya gelince konu yapmıyor.
Haklısınız. Tüm iletişimimi bitirdim. Boşanacağımızı söyledim. Ancak ben bir avukatım ve anlaşmalı boşanma protokolünü bana hazırlatmak istiyor. Her şeyi bana yıkıyor artık çok üzülüyorum(1 aydır evleri ayırdık) büyü falan olduğunu düşünmüyorum.. klasik, ekonomik darboğaz sonucu depresyon hali ve şiddetli geçimsizlik sonucu boşanmaya giden yol... yanlış anlamayın çevremdeki insanların 10 da 9 u aynı durumlardan dolayı boşandılar...boşanma oranlarında patlama var... ekonomik yıkım nice aileleri yok etti... eşiniz durumu zaten kafasında bitirmiş 1 aydır evleri ayırmakla bu kendini göstermiş, siz ise belki hayata karşı tek başına savaşmak yada çocugunuzla beraber ortada kalacakmış hissiyatıyla veyahut kocanıza duydugunuz aşırı sevgiden dolayı yada elalem ne der çekincesiyle boşanmak istemiyorsunuz... bence her durumda bir hayır olduğunu düşünerek boşanmak istediğinizi söyleyin ve geri adım atmayın...
eşiniz ilk önce okeyleyip daha sonra boşanmayalım pişmanım derse boşanmak istemiyor belli ki .. ama yok baktınız sessiz kalıyor ve boşanma taraftarı ise iş zaten bitmiş demektir böyle biriyle evli kalmak ne kadar doğru.... tedaviyi kabul edip ilaçlarını kullanmıyor, iletişim yok ve sürekli öfke hali...
onu kendisiyle başbaşa bırakıp dediğimi kesin ve net bir dille yapıp kararlı olduğunuzu gösterin... ya geri adım atar ya da iş tamamen kopar...
Ortada bir çocuk var, Hiç taviz vermeyin, nafaka konusu olsun diğer işlemler olsun sonuçta artık ayrı hayatlar kuracaksınız. Üzücü bir durum doğru ama sonuçta yaşayacağımız tek ve bir hayat var çokta duygusal bakmamak gerek, mantık yönünden hareket edip akıllıca davranmak gerekir.. şiddete meyilli ve suç işleme potansiyeline sahip biriyse ona göre yaklaşın derim, burda ki önemli mesele artık sizin ve çocuğunuzun yeni bir hayat kurması ve o kişinin sizi rahatsız etmeyecek şekilde olması .. biraz acımasızca gelebilir ama inanın boşandıktan üç beş ay sonra bana aşırı hak vereceksinizHaklısınız. Tüm iletişimimi bitirdim. Boşanacağımızı söyledim. Ancak ben bir avukatım ve anlaşmalı boşanma protokolünü bana hazırlatmak istiyor. Her şeyi bana yıkıyor artık çok üzülüyorum
Yani bir bakım vesaire olmadan diyebiliceklerim sadece ihtimaller üzerinden olucaktır maalesef ki kişisel bilgi vesaire vermek te yasak yakın çevrenizde güvendiğiniz bir bakımcı varsa o na baktırın derim kocanıza büyü yapıldığından şüphe ediyorsanız. Büyü olmasına da gerek yok tamamen psikolojik te olabilir içine atıp gizlemiş olduğu ve en sonunda sinir patlamaları yaşadığı. O yüzden bir bakımcıya baktırın derim ben ve umarım en yakın zaman da aranız iyi olur. (Türkçe dersi almadım yazım yanlışlarım vardır affola)Merhaba herkese. Eşim çok sinirli sürekli bağırıyor ve gözlerinden ateş çıkıyor sanki. Boşanmak istiyor ama aynı zamanda da bırakmıyor. Bazen bir noktaya dakikalarca bakıp kalıyor. Çok tuhaf hareketleri var. Sizce bir şey mi var üstünde ne yapabilirim?
Hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Mesela bazen durduk yere gülmeye başlıyor. Rüyamda cin görüyorum falan diyor çok tuhaf ve sürekli çok sinirli gözlerinden ateş çıkıyor
Büyü yok mudur yani.. cin görmesi kendi kendine gülmesi normal mi(1 aydır evleri ayırdık) büyü falan olduğunu düşünmüyorum..
Belki kadından boşanmak için bilerek yapıp bahane arıyor yada gerçekten bir büyü vardır ama yine de bana pek inandırıcı gelmedi, çok güçlü bir büyü bile olsa, insan büyünün etkisinde ne kadar uzun süre durabilir ? "Aniden anlık olarak kısa bir süre kendine gelip boşanmakta nerden çıktı yuvamızı dağıtmayalım" dese belki o zaman hani güçlü bir büyü yapılmış ve bu büyü sürekli yenilenip tesirini gösteriyor ve adam yine eski haline dönüp hiddet dolu olabiliyor diyebilirim ama bilemedim şimdiBüyü yok mudur yani.. cin görmesi kendi kendine gülmesi normal mi![]()
Bence erkekler büyülenmiş numarası yapacak kadar kurnaz değil becerikli de değil, çok az bir kısmı haricindeBelki kadından boşanmak için bilerek yapıp bahane arıyor yada gerçekten bir büyü vardır ama yine de bana pek inandırıcı gelmedi,
Merhaba herkese. Eşim çok sinirli sürekli bağırıyor ve gözlerinden ateş çıkıyor sanki.
Boşanmak istiyor ama aynı zamanda da bırakmıyor. Bazen bir noktaya dakikalarca bakıp kalıyor. Çok tuhaf hareketleri var. Sizce bir şey mi var üstünde ne yapabilirim?