Meryemce25
Kayıtlı Üye
Eşimle ayrılma noktasındayız. 1 yaşında bebeğimle kaldık ortada. Aşk bağlam ageti döndürme işlemleri için birinden yardım almam lazım. Lütfen bildiğiniz bu işlerin ehli birini bulmam lazım yalvarırım yardımcı olun
Nasıl ulaşabilirim. Ürün bey kendisi mi yapıyor anlamadımSakın internetten hoca bulma hepsi sahtekar, hatta köydeki hocalar bile sahtekar. Ben yaptırmadım fakat kendisine çok güveniyorum. Urum beye mesaj atın isterseniz
Yaptırmak çok isterdim fakat ekonomik gücüm el vermedi. İnstagramdan kerimali_dogaci ismi.Urum bey kendisi mi yapıyor
Kendisine sorun tam bilgim yok..Büyü yapıyor mu kendisi. Şimdi yazdım umarım yardım eder
Teşekkürler. Yaptırmak isterdim demişsiniz ya ondan sordumKendisine sorun tam bilgim yok..
Üzücü bir durum. Belki sizi daha da üzebilirim ama gerçeği bilmek hakkınız.Eşimle ayrılma noktasındayız. 1 yaşında bebeğimle kaldık ortada. Aşk bağlam ageti döndürme işlemleri için birinden yardım almam lazım. Lütfen bildiğiniz bu işlerin ehli birini bulmam lazım yalvarırım yardımcı olun
Henüz 30 yaşındayım. Tamamen samimiyim. Doğru diyorsunuz bazen ben de sizin gibi düşünüyorum, büyüyle gelecekse hiç gelmesin.. ama bebeğim küçük diye kıyamıyorum babasıyla büyüsün istiyorumÜzücü bir durum. Belki sizi daha da üzebilirim ama gerçeği bilmek hakkınız.
Biten birşeyi canlandırmanız mümkün değil inanın... iktirmekle bir şey kazanamazsınız aksine bu gün bir çocuklu iken ileride iki çocukla ortada kalmanız kaçınılmaz...lütfen bunu düşünün; neden ısrar ediyorsunuz ki...
Hayat yeni başlangıçlar için eli çok açık ve eminim henüz gençsiniz; tabi söylediğinizle ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama zorla hiç bir şey yürümez.
Bakın, toplum olarak herşeyi duygusallığa bağlıyor ve özellikle kadınlarımız çok mutsuz. Mutsuz annenin çocukları da psikolojik sorunlarla büyüyor. Sizi istemeyen, çocuğunu düşünmeyen bir babayla yetişen bir candan ortaya nasıl bir varlık çıkar?Henüz 30 yaşındayım. Tamamen samimiyim. Doğru diyorsunuz bazen ben de sizin gibi düşünüyorum, büyüyle gelecekse hiç gelmesin.. ama bebeğim küçük diye kıyamıyorum babasıyla büyüsün istiyorum