"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşim için aşk bağlama geri döndürme istiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meryemce25

Kayıtlı Üye
Eşimle ayrılma noktasındayız. 1 yaşında bebeğimle kaldık ortada. Aşk bağlam ageti döndürme işlemleri için birinden yardım almam lazım. Lütfen bildiğiniz bu işlerin ehli birini bulmam lazım yalvarırım yardımcı olun

Sevgili Meryemce25, durumunuz için çok üzgünüm. Fakat sürekli iletişim bilgisi arayarak dolandırılmanıza zemin hazırlıyorsunuz. Sitenin sahibi Urum'a mesaj atabilir ve konuyla ilgili farklı tavsiyeler rica edebilirsiniz. Zaten kişi paylaşımı dışında, diğer kullanıcılar da bilgileri dahilinde fikir verebilir. İnternet ortamında olan kişi arayışınız sadece size zarar verecektir.

Eşimle ayrılma noktasındayız. 1 yaşında bebeğimle kaldık ortada. Aşk bağlam ageti döndürme işlemleri için birinden yardım almam lazım. Lütfen bildiğiniz bu işlerin ehli birini bulmam lazım yalvarırım yardımcı olun
Üzücü bir durum. Belki sizi daha da üzebilirim ama gerçeği bilmek hakkınız.
Biten birşeyi canlandırmanız mümkün değil inanın... iktirmekle bir şey kazanamazsınız aksine bu gün bir çocuklu iken ileride iki çocukla ortada kalmanız kaçınılmaz...lütfen bunu düşünün; neden ısrar ediyorsunuz ki...
Hayat yeni başlangıçlar için eli çok açık ve eminim henüz gençsiniz; tabi söylediğinizle ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama zorla hiç bir şey yürümez.

Üzücü bir durum. Belki sizi daha da üzebilirim ama gerçeği bilmek hakkınız.
Biten birşeyi canlandırmanız mümkün değil inanın... iktirmekle bir şey kazanamazsınız aksine bu gün bir çocuklu iken ileride iki çocukla ortada kalmanız kaçınılmaz...lütfen bunu düşünün; neden ısrar ediyorsunuz ki...
Hayat yeni başlangıçlar için eli çok açık ve eminim henüz gençsiniz; tabi söylediğinizle ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama zorla hiç bir şey yürümez.
Henüz 30 yaşındayım. Tamamen samimiyim. Doğru diyorsunuz bazen ben de sizin gibi düşünüyorum, büyüyle gelecekse hiç gelmesin.. ama bebeğim küçük diye kıyamıyorum babasıyla büyüsün istiyorum

Henüz 30 yaşındayım. Tamamen samimiyim. Doğru diyorsunuz bazen ben de sizin gibi düşünüyorum, büyüyle gelecekse hiç gelmesin.. ama bebeğim küçük diye kıyamıyorum babasıyla büyüsün istiyorum
Bakın, toplum olarak herşeyi duygusallığa bağlıyor ve özellikle kadınlarımız çok mutsuz. Mutsuz annenin çocukları da psikolojik sorunlarla büyüyor. Sizi istemeyen, çocuğunu düşünmeyen bir babayla yetişen bir candan ortaya nasıl bir varlık çıkar?

Özür dilerim ama, siz kendinizi düşünüyorsunuz gibime geliyor. Neyse, sözün kısası yalnışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri