melankolik
Kayıtlı Üye
Ya bende cin musallatı vardı bilenler olacaktır buraya yardım konusu açmıştım sonra bir abiye gittik okudu üfledi 1-2 tanesi çıkmış sonra bir kaç seans daha sonra 1 tane cin kaldığını söyledi o gün gece yatarken uyanır gibi oldum uyku ile uyanıklık arasında kapının orada kırmızı gecelikli beyaz saçlı bir kadın bana doğru geliyordu yürümüyor uçuyordu ayaklarını göremiyordum ama göğüsleri felan gerçek bir kadın gibiydi.. sonra kendimden geçmişim bu sabah gittim durumu anlattım eyvah eyvah dedi ben onu konuştururum dedi tedaviye başladı ve oraları hatırlamıyorum zaten.. Bittikten sonra bana konuşanın cinmi yoksa benmi olduğunu anlamak için birkaç sorular sordu.. Ve beni tamamen temizlediğini söyledi ve bana yapılan büyü eşcinsel aşk büyüsüymüş benim tercihlerimi değiştirmek ve büyüyü yapanla birlikte olmam için yapılmış.. Çok kötü bir deneyimdi .. Büyüyü yapanı ben tahmin ediyorum, öyle bir komşum var.. Hiç dışlamıyordum oda insandır muhabbetide güzel diye demekki o başka türlü bakmış
beni uyarmışlardı fazla samimi oluyorsun diye..bu büyüyü bozan abi 20 yıldır bu işi yapıyorum böyle sapkınlık görmedim kıyamet çok yakın dedi..
Eklemeyi unuttum, karşı cinslere oluyorda eşcinsel nasıl oluyor onu anlayamadım..
Flood gibi oluyor ama, arkadaşlar ben bu travestinin sadece getirdiği simidi kapıdan almıştım ne bileydim tılsımlı olduğunu ve sizide uyarmak istiyorum aman diyeyim güvenmediğiniz insanların verdiği hiçbir yiyeceği yemeyin,içmeyin.. Hor görmeyeyim dedim neden ya neden benim o tür işlerde işim olmadığını biliyordu ve öyle bakmadığımı.. Dikkatli olun,hakikaten kıyamete çok az kaldı..ben bu yerden en kısa zamanda taşınacağım.aklım almıyor ya, nediye öyle düşündü.. Bir kere kızlardan daha güzelsin dedim şakasına acaba onumu yanlış anladı off ya off, karşı komşum bide bugün karşılaştık kaçtım resmen

Eklemeyi unuttum, karşı cinslere oluyorda eşcinsel nasıl oluyor onu anlayamadım..
Flood gibi oluyor ama, arkadaşlar ben bu travestinin sadece getirdiği simidi kapıdan almıştım ne bileydim tılsımlı olduğunu ve sizide uyarmak istiyorum aman diyeyim güvenmediğiniz insanların verdiği hiçbir yiyeceği yemeyin,içmeyin.. Hor görmeyeyim dedim neden ya neden benim o tür işlerde işim olmadığını biliyordu ve öyle bakmadığımı.. Dikkatli olun,hakikaten kıyamete çok az kaldı..ben bu yerden en kısa zamanda taşınacağım.aklım almıyor ya, nediye öyle düşündü.. Bir kere kızlardan daha güzelsin dedim şakasına acaba onumu yanlış anladı off ya off, karşı komşum bide bugün karşılaştık kaçtım resmen