Wican cinsiyeti yoktur tarihte merlin,alester crowley gibi sayamayacağımız gizli ekol cadılar var hatta yakın zamanda bir zamanlar kulllandığım uygulama da gördüğüm Amerikanın ve Avrupa’nın bazı kesimlerinde videolar yapıyorlar böyle ekoller açık açık kimliklerini gizlemiyorlar Amerika biçilmiş kaftan bence okült için gözlemim ünlü uygulama var bilirsiniz tik tok orda gördüm hatta tarot kart büyücü ekol eril cinsiyettir ama genel olarak kadın bilinir cadı herşeyi kadın üstüne yıkmışlar engisizyon kafası tarihte radikal dindarlarlık kadını cadı iblis yapmış bu zihniyet çok korkunç özgürlükçü dayatmaya karşı olan lilith aslında melek düşmüş o boyutta iblis göstermişler kadın tek isteği iradesine karışılmaması asi cadı lilth olmuş yani cadılık ekolünde cinsiyet yok herkes olabilir o sadece tanım kadın bilinsede bence erkek ekol daha çok tarihte burda formda wiccan nasıl olunur çok güzel veri kaynaklar var çok iyi üstadlar var oldukça zor bilgelik isteyen alan yolunuzda hevesiniz de başarılar dilerim .not ben okült cadı değilim meraklı biriyim .Selamlar cadılar sadece kadınlar dan mı oluşuyor hiç bir yerde erkek cadı makale falan görmedim biz erkekler cadı olamıyormuyuz
Bir de soyum da (tahmin ederseniz ortaklı da sora bilecegim bir soru degil ) cadı varmı yok mu nasıl ögrenebilirim
Satanist Bülent amca pek geçerken uğramış gibi durmuyorKadınlar doğuştan cadı. Daha duygusal, sezgisel oldukları için. Majide kadınlar daha başarılı, en azindan benim tanıdıklarım öyleydi. Foruma bakarsan da görürsün. Büyü yapanların büyük çoğunluğu kadın.. erkekler geçerken uğramış gibi![]()
Hahaha en karizmatik satan..Satanist Bülent amca pek geçerken uğramış gibi durmuyor![]()
Yazınıza katılıyorum. Sadece cadı olması için wiccan olmak zorunda değil. Bunu eklemek istedim.Wican cinsiyeti yoktur tarihte merlin,alester crowley gibi sayamayacağımız gizli ekol cadılar var hatta yakın zamanda bir zamanlar kulllandığım uygulama da gördüğüm Amerikanın ve Avrupa’nın bazı kesimlerinde videolar yapıyorlar böyle ekoller açık açık kimliklerini gizlemiyorlar Amerika biçilmiş kaftan bence okült için gözlemim ünlü uygulama var bilirsiniz tik tok orda gördüm hatta tarot kart büyücü ekol eril cinsiyettir ama genel olarak kadın bilinir cadı herşeyi kadın üstüne yıkmışlar engisizyon kafası tarihte radikal dindarlarlık kadını cadı iblis yapmış bu zihniyet çok korkunç özgürlükçü dayatmaya karşı olan lilith aslında melek düşmüş o boyutta iblis göstermişler kadın tek isteği iradesine karışılmaması asi cadı lilth olmuş yani cadılık ekolünde cinsiyet yok herkes olabilir o sadece tanım kadın bilinsede bence erkek ekol daha çok tarihte burda formda wiccan nasıl olunur çok güzel veri kaynaklar var çok iyi üstadlar var oldukça zor bilgelik isteyen alan yolunuzda hevesiniz de başarılar dilerim .not ben okült cadı değilim meraklı biriyim .
Okült genelde aktarım ama aileden gelen karma varsa kadim bilgiler akıyor sonradan olan bir ömür harcaması gerekiyor teşbihte hata olmaz aileden doktor biri olan düşünün çocuk ta babadan anneden dr oluyor bilgi aktarımı kolay oluyor doğal yeteneğe dönüşüyor hiç bir şey tesadüfü değil enkarnende ezoterik geçmiş varsa bir nebze olur aile üyelerinde büyüye meraklı cadı olmasa bile karma yaratabilir Buda var ezoterik bilim olarak geçmesede çok zor bir alan astroloji keza yine aynı öyle bunlar zor alanlar çok derin bilgi ister wican coven olmayan biri coven birliklerine girmeli çok derin konu fedakarlıklar yapmalı zor bir yol yapmak isteyene başarılar diliyorum çok zor bir alan fikrime katıldığınız için teşekkür ederim.Yazınıza katılıyorum. Sadece cadı olması için wiccan olmak zorunda değil. Bunu eklemek istedim.
Denilen şey cadılık ve wiccan'ın aynı şey olmadığıydı sanırım. Ama okült sadece aktarım değildir. İsteyen kişi okültizme girebilir. Sadece eğer genetikte varsa daha yatkın olur, daha hızlı ilerler ve gelişir. Gerçi siz de aynısını demişsiniz, sonradan fark ettim.Okült genelde aktarım ama aileden gelen karma varsa kadim bilgiler akıyor sonradan olan bir ömür harcaması gerekiyor teşbihte hata olmaz aileden doktor biri olan düşünün çocuk ta babadan anneden dr oluyor bilgi aktarımı kolay oluyor doğal yeteneğe dönüşüyor hiç bir şey tesadüfü değil enkarnende ezoterik geçmiş varsa bir nebze olur aile üyelerinde büyüye meraklı cadı olmasa bile karma yaratabilir Buda var ezoterik bilim olarak geçmesede çok zor bir alan astroloji keza yine aynı öyle bunlar zor alanlar çok derin bilgi ister wican coven olmayan biri coven birliklerine girmeli çok derin konu fedakarlıklar yapmalı zor bir yol yapmak isteyene başarılar diliyorum çok zor bir alan fikrime katıldığınız için teşekkür ederim.
Halk dilinde wican ;cadılıktır aynı şey farkı yoktur bu daha bilimsel terminoloji evet imla hatası için özür dilerim?!daha önce biri daha uyardı buna dikkat etmeliyim !.çok zor bir yol bilim adamı gibi bir ömür vermelisiniz bazı meslekler yalnız adam işidir herkes onları anlayamaz bende anlayamam,anlaması zor zahmetli meşakkatli meslekler var cadı ,pagan,wiccan ,büyücü hepsi aynı terminoloji de terimler Türkiye’de bizdeki karşılığı çok farklı ben sadece bilgi merak için bakıyorum buna rağmen gerçekten zor bir alan merak salan kişilere başarılar diliyorum.Denilen şey cadılık ve wiccan'ın aynı şey olmadığıydı sanırım. Ama okült sadece aktarım değildir. İsteyen kişi okültizme girebilir. Sadece eğer genetikte varsa daha yatkın olur, daha hızlı ilerler ve gelişir. Gerçi siz de aynısını demişsiniz, sonradan fark ettim.
Ve noktalama işaretlerine daha fazla özen gösterirseniz yazdığınız yazılar daha anlaşılır olacak. Cümlenin nerede başlayıp nerede bittiğini anlamak zor çünkü hiç nokta ya da virgül koymuyorsunuz.
Zor geliyorsa yorma kendini bu kadar. Şimdilik cümleleri nokta ile ayırsan yeterHalk dilinde wican ;cadılıktır aynı şey farkı yoktur bu daha bilimsel terminoloji evet imla hatası için özür dilerim?!daha önce biri daha uyardı buna dikkat etmeliyim !.çok zor bir yol bilim adamı gibi bir ömür vermelisiniz bazı meslekler yalnız adam işidir herkes onları anlayamaz bende anlayamam,anlaması zor zahmetli meşakkatli meslekler var cadı ,pagan,wiccan ,büyücü hepsi aynı terminoloji de terimler Türkiye’de bizdeki karşılığı çok farklı ben sadece bilgi merak için bakıyorum buna rağmen gerçekten zor bir alan merak salan kişilere başarılar diliyorum.
Bülent kısa satanist değildir. Satanizm ile ilgili Türkiye de ilk kitabı yazmış kişidir. Çalışma arkadaşı Ozan satanizim ileilgilmiştir. Kurdukları Tragna sisteminde üç majisyen vardır üçü de başka dine sahiptir. Google’daki uyduruk haberleri boşverinSatanist Bülent amca pek geçerken uğramış gibi durmuyor![]()
Bende bu konuda özürlüyüm galiba imla hataları için I am sorryZor geliyorsa yorma kendini bu kadar. Şimdilik cümleleri nokta ile ayırsan yeter![]()
Ama Bülent Kısa için teistik satanistler kahin diyorlardı? Evet, havvas ile ilgili litapları var. Ama ben satanist sanıyordum. Kblan Tragnaya sadece şöyle bir bakmıştım, pek bir bilgim yok. Teistik satanistlerin kutsal kitaplarını yazdığı, şeytandan vahiy alarak kitapları yazdığı bilgisini okumuştum.Bülent kısa satanist değildir. Satanizm ile ilgili Türkiye de ilk kitabı yazmış kişidir. Çalışma arkadaşı Ozan satanizim ileilgilmiştir. Kurdukları Tragna sisteminde üç majisyen vardır üçü de başka dine sahiptir. Google’daki uyduruk haberleri boşverin
bu konuda onlarda aralarında tartışıyorlar bi kısım sizin dediğiniz gibi kahin diyor bi kısım urumun söylediğinin aynısını söylüyorAma Bülent Kısa için teistik satanistler kahin diyorlardı? Evet, havvas ile ilgili litapları var. Ama ben satanist sanıyordum. Kblan Tragnaya sadece şöyle bir bakmıştım, pek bir bilgim yok. Teistik satanistlerin kutsal kitaplarını yazdığı, şeytandan vahiy alarak kitapları yazdığı bilgisini okumuştum.
Wican başka bir şey witch başka bir şey.Halk dilinde wican ;cadılıktır aynı şey farkı yoktur bu daha bilimsel terminoloji evet imla hatası için özür dilerim?!daha önce biri daha uyardı buna dikkat etmeliyim !.çok zor bir yol bilim adamı gibi bir ömür vermelisiniz bazı meslekler yalnız adam işidir herkes onları anlayamaz bende anlayamam,anlaması zor zahmetli meşakkatli meslekler var cadı ,pagan,wiccan ,büyücü hepsi aynı terminoloji de terimler Türkiye’de bizdeki karşılığı çok farklı ben sadece bilgi merak için bakıyorum buna rağmen gerçekten zor bir alan merak salan kişilere başarılar diliyorum.
erkek ya da kadın cadı olunur. Lakin erkekler daha çok hizmetli gibidir.Selamlar cadılar sadece kadınlar dan mı oluşuyor hiç bir yerde erkek cadı makale falan görmedim biz erkekler cadı olamıyormuyuz
Bir de soyum da (tahmin ederseniz ortaklı da sora bilecegim bir soru degil ) cadı varmı yok mu nasıl ögrenebilirim
Hizmetliden kastınız nedir? Çok ilginç bir ifade.erkek ya da kadın cadı olunur. Lakin erkekler daha çok hizmetli gibidir.