"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erkegin cinsel gucunu baglamak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ey millet, erkeğiniz zevki dışarıda arıyorsa bulamasın diye büyü yap. Tamam. Erkeğiniz huzuru evde bulamıyosa onu eve bağlama büyüsü yap...Tamam. Erkeğiniz sizden başkasını gözü görmesin büyü yap. Tamam. Kadın aklı şunu düşünemiyor mu? O kişi sizi seven, isteyen, bildiğiniz adam değil artık. Gözüne perde inmiş bir varlık. Hayvan besleyin o zaman. Yemeğini verdikçe size sadık, kafasını okşadıkça sizi seven bir canlı o da sonuçta. Koca niye besliyosunuz ki? Yazık....koskoca yazık...

Ey millet, erkeğiniz zevki dışarıda arıyorsa bulamasın diye büyü yap. Tamam. Erkeğiniz huzuru evde bulamıyosa onu eve bağlama büyüsü yap...Tamam. Erkeğiniz sizden başkasını gözü görmesin büyü yap. Tamam. Kadın aklı şunu düşünemiyor mu? O kişi sizi seven, isteyen, bildiğiniz adam değil artık. Gözüne perde inmiş bir varlık. Hayvan besleyin o zaman. Yemeğini verdikçe size sadık, kafasını okşadıkça sizi seven bir canlı o da sonuçta. Koca niye besliyosunuz ki? Yazık....koskoca yazık...

Katılıyorum 3 ay banada yapıldı bu büyü birçok kere büyüye mağdur kaldım artık biri öldürecek bir büyü yapsa diye bekliyorum :D bir insanın başına bu kadar Büyülü bir hayat gelmez sanırım biri beni acayip kıskanıyor ve hertürlü pisliği yapıyor bana karşı...Elim kolum bağlı Allah neden büyüyü çıkartmışki diye soruyorum kendi kendime her gece..

peki biz bunu yaptık diyelim bunu sadece bizmi çözebiliriz yoksa herhangi bir hocaya gittiği zaman açılabilirmi tşk

Geri