epstein dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şeytanı kim yarattı ? Yine Tanrı yarattı. Kötülüğü yaratmadı diyemeyiz sanırım :)
Karşıtlık yoksa tercih olmaz, tercih yoksa derecelendirme olmaz; iyilik ancak kötülük ihtimali varken seçildiğinde değer kazanır. Bu yüzden kötülük amaç değil, insanın iradesini ve derecesini ortaya çıkaran bir araçtır. Çok da anlam yüklememek lazım..

bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Epeydir bu forumda astral seyahat üzerine yazılar yazarım. Ve gördüğüm görülerde bu varlığın ismi her yerde. Yıllardır bu varlığa ilişkin görülerimi ve duyduklarımı bu forumda dile getiriyorum. Astral görülerimin yavaştan gerçekleşmeye başladığını üzülerek takip ediyorum.Bu varlığın hiç şakası yok ve insanın hiç haberi yok.
“Süleyman bile sesini duydu,
Kral baeli(baal)öldürmeye gelecek,
Seni almaya gelecek,
Karanlık kapı açılacak,
Kötülük yayılacak,
140 bin askeri ile gelecek,
O sana bağlıdır,
En derinden bağlarla sana bağlıdır.”

Epeydir bu forumda astral seyahat üzerine yazılar yazarım. Ve gördüğüm görülerde bu varlığın ismi her yerde. Yıllardır bu varlığa ilişkin görülerimi ve duyduklarımı bu forumda dile getiriyorum. Astral görülerimin yavaştan gerçekleşmeye başladığını üzülerek takip ediyorum.Bu varlığın hiç şakası yok ve insanın hiç haberi yok.
“Süleyman bile sesini duydu,
Kral baeli(baal)öldürmeye gelecek,
Seni almaya gelecek,
Karanlık kapı açılacak,
Kötülük yayılacak,
140 bin askeri ile gelecek,
O sana bağlıdır,
En derinden bağlarla sana bağlıdır.”
Bazı çok ünlü yazarların kitaplarında da geçiyor Baal çok alakasız bir şekilde. Onlara yardım mı ediyor kendisinden söz edilmesi karşılığı acaba bilemedim.
Çocuk kurban istiyor özelikle sanırım. Biz böyle bir durum karşısında dehşete düşerken küçük çocukları olan annelerin ve babaların psikolojisini düşünemiyorum hiç. Deprem gibi toplumsal afetlerde çocuk kaçırma olaylarının yaşanma nedenlerinden birincisi.

Bazı çok ünlü yazarların kitaplarında da geçiyor Baal çok alakasız bir şekilde. Onlara yardım mı ediyor kendisinden söz edilmesi karşılığı acaba bilemedim.
Çocuk kurban istiyor özelikle sanırım. Biz böyle bir durum karşısında dehşete düşerken küçük çocukları olan annelerin ve babaların psikolojisini düşünemiyorum hiç. Deprem gibi toplumsal afetlerde çocuk kaçırma olaylarının yaşanma nedenlerinden birincisi.
Son Venezuela depreminin ardından ülkedeki kayıp çocuk oranında patlama yaşanmış.
Aynı bizim ülkede ki gibi 🤔

Geri