epstein dosyası

nix

Kayıtlı Üye
bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu

Ona denk gelmedim ben.Baal bir tür bizim kabul etmediğimiz bir yahudi peygamberin gördüğü tanrı.Gözlerinden siyah ışık çıkan tanrı.Baal el ve bir kadın tanrıça bu üçü bir arada tarihte izleri var.Baal ın yağmur yağdırma gücü el gibi yok.İlyas olması lazım bir yahudi peygamber yağmur yağdıramadığından baal ın tapınağını yok etmiş.El karanlık bir kişilik bu üç canlı arasında.El ilah allah degil ama araştırmalarda lat uzza gibi bir mantık aramasında bunlar derlenmiş.
Parayı rahatı bulmamakta da şükredecek bir şey varmış.Sapıtmışlar.Adam hapishane de su testisi su yolunda kırılır hesabı ölmüş.Hawking in çocuklar için bilimsel kitap yazıp bu olaylara karışması ayrı ironi.

• Beğendim
Tepkiler: nix
Ona denk gelmedim ben.Baal bir tür bizim kabul etmediğimiz bir yahudi peygamberin gördüğü tanrı.Gözlerinden siyah ışık çıkan tanrı.Baal el ve bir kadın tanrıça bu üçü bir arada tarihte izleri var.Baal ın yağmur yağdırma gücü el gibi yok.İlyas olması lazım bir yahudi peygamber yağmur yağdıramadığından baal ın tapınağını yok etmiş.El karanlık bir kişilik bu üç canlı arasında.El ilah allah degil ama araştırmalarda lat uzza gibi bir mantık aramasında bunlar derlenmiş.
Parayı rahatı bulmamakta da şükredecek bir şey varmış.Sapıtmışlar.Adam hapishane de su testisi su yolunda kırılır hesabı ölmüş.Hawking in çocuklar için bilimsel kitap yazıp bu olaylara karışması ayrı ironi.
twitterda deccalle mehdinin dünyaya gelmesini hızlandırmak için bu tarz bir şey yaptıklarını okudum baya bi kişide aynı şeyi yazmış ne kadar doğrudur değildir bilemiyorum daha neler göreceğiz acaba

twitterda deccalle mehdinin dünyaya gelmesini hızlandırmak için bu tarz bir şey yaptıklarını okudum baya bi kişide aynı şeyi yazmış ne kadar doğrudur değildir bilemiyorum daha neler göreceğiz acaba
Kabala da şeytan a kurban ritüelleri var diyorlar.Ben sadece giriş kısmını okudum kabala nın.Yahudi bir kadına sordum yanında kitabı bilen bir öğretici olmadan okuma dedi.Kafayı yersin diye ekledi.

Müslüman hocalar da , bazı farklı ekolde yahudiler var diyor bunlar bu ritüelleri yapıyorlarmış.O yüzden yahudilerin toplumlarda çingene romanlar daha fazla dışlandığını söylüyorlar.Yahudi yerleşim yerlerinde çocuk kaybolması daha çok oluyormuş.

Yahudilerin bazı intikamcı bağnaz olanları var.Atıyorum bir yazarsın sana gelip destekleyeceksin bizi diyor.Reddetme şansın yok adamın ataları Fransa da nazi subaylarını avlamış.Acı bir olay.Ne olursan ol içine cekiliyorsun.

Yahudilerin hespş kabayı bilmez. Kabala bir öğretidir. Kabala kitabı bilgi kitabı şeytsnla uzaktan yakından ilgisi yok.

roman Çincelerine nasıl geldi konu ?
Kabala destekçi aramaz çünkü zaten belli özle kesime ait olduğuna inanılır. Bilgilerinizi bence bir gözden geçirin.

Yahudi düşanlığı ile yazılan anlatılan herşeye inanmayın. Kabala en eski ezoterik sistemden biridir.

aklım almıyo bu nasıl bi sapkınlıktır böyle okuduklarım karşısında hayrete düştüm
Neden aklınız almıyor ki

Her gün kadın cinayetleri, her gün kız çocuklarına tecavüz ediliyor. Organ satışları için insalar öldürülüyor. Her gün çocuklara uyuşturucu satışı yapılıyor.
Her gün bunlar yanı başınız da arka sokamız da yaşanıyor. Bu bahsi geçen daha zengin bir grup sadece o kadar. Sistematik yapılıyor. Yoksa insalar zaten böyle.

İran Irak Afganistan Suriye Filistin de kadınlar çocuklar ne durumda. 6 yaşında kız çocukları evlendiriliyor. Bence hiç bir farkı yok.

bu olay ortaya çıktı ise emin olun altında başka siyasi olaylar dönüyordur. Yoksa insanın yaptığına şaşırmaya gerek yok bence.

Şeytana tapma ayni diye başlatıp, yarın kadınların mine etek giymesine getirirler konuyu. Bunların zihniyeti sadece köle etmeye çalışır.

Yahudilerin hespş kabayı bilmez. Kabala bir öğretidir. Kabala kitabı bilgi kitabı şeytsnla uzaktan yakından ilgisi yok.

roman Çincelerine nasıl geldi konu ?
Kabala destekçi aramaz çünkü zaten belli özle kesime ait olduğuna inanılır. Bilgilerinizi bence bir gözden geçirin.

Yahudi düşanlığı ile yazılan anlatılan herşeye inanmayın. Kabala en eski ezoterik sistemden biridir.
Bilmediğim için 'şeytana kurban ritüeli var yanlışmış' demek ki.'Yahudiler hedef oluyor çünkü dinlerini yayma dertleri yok,Irk olarak yayılma kabiliyetleri kendi aralarında gibi muhabbetler ' duymuştum.

Zorla sokakta şehadet getirtiyorlar gayri müslimlere sonrasında alakam olmadan hedef oluyorum.Youtube da amerikalı bir yahudinin canlı kabala konferansını dinliyorum.O bile bana sorun çıkarıyor.Ne için çabalanıyor diye bakınca bu tarz yayınlara denk geliyorum.

Ba'al efendi anlamına gelmektedir. Ba’al Hadad ise Bael'dir. Bael de goetia daki 1. sıradaki ruhtur. Ama goetia da biraz daha düşük rütbeli varlıklar bulunur. Yani Bael öyle çok yüksek rütebli değildir. En azından, ondan çok daha yüksekler var.

Şöyle bakmak lazım olaya bazı kimselerin kendi dertleri ve istekleri ile sistemin kendisi başkadır.

Örneğin Hiristiyanlık sevgi dinidir. İnanları öyle mi?
Yahudilik kurtarma dinidir? İnanları öyle mi ?
Müslümanlık ilim dinidir? İnanları öyle mi?

Kabala Yahudi temelli bir batini bir sistemdir. Bilgeliği önemser. Kötü biri ise bu bilgelik ile kötü bir şey yapabilir.

Havvas islam temelli batini bir ilindirX derin bi şifa ilmidir. Kötü bir Havvacı başkasına lanet yapabilir.

Konu dinler ve onların ilimleri değil. Kişiler.

Bazı kişiler inandığını söyledikleri ilmi ve dini bile kötü yapabiliyor.

bugün x uygulamasında çok kan dondurucu şeyler okudum bebeklere çocuklara aklımızın almayacağı kötülükleri yapmışlar yeni sayfa sayfa belgeler yayınlandı galiba epstein ve ahbapları baal adında bi iblise bol bol çocuk kurban etme ritüelleri gerçekleştirmişler hatta epsteinin baal adında bi banka hesabı varmış
baal nedir neye hizmet eder bu tarz ritüellerin ayinlerin amacı nedir
bu konu hakkında kıymetli görüşlerinizi merak ediyorum çok vahim bi konu
Mesela bazı amaçları var çocuklar ve bebekler temizdirler ve saf enerji taşırlar çünkü dünyanın negatif enerjisiyle daha tam tanışmamışlardır ayriyaten bebeklerde ve çocuklarda bulunan bir salgı var bu salgı korku anlarında daha fazla salgılanır ve bu salgıyı vücudü gençleştirmek için kullanırlar araştırma yaparsanız birçok ünlünün belli bir zamanda belli bir gözünün altında morluklar olduğunu görürsünüz ve hepsinin aynı gözünde ve hemen hemen aynı konumda bunun sebebi de bu salgının vücuda alındığı zaman belli bir süre oluşturduğu yan etkidir onun dışında bahsettiğim gibi bebeklerin enerjileri saf enerjileri normal bir bireye göre daha fazla şeytan demon veya onların çağırmak istedikleri varlıklar için yüksek enerji gerekir ve bu enerji çoğunlukla o yaş aralığında bulunur o yaş aralığı daha yeni bir ruh gibidir ve bundan faydalanmaya çalışıyorlar ayriyaten zamanında tünellerin altında Yahudilerin ne gibi ayin yaptiklarida medyaya çıkmıştı bir süreliğine onların inancında kan akıtmak önemli ilahlastirdiklari varlık ne ise ona karşı olan minnettarliğını ve sevgisini göstermek için kan akitiyorlar çünkü kan aslında bir yaşam enerjsiidir ve çok güçlü bir enerjidir

şeytan Mezopotamya dinlerine ait bir kavram. Yani Hiristiyan Yahudi ve Müslüman olmanız lazım önce ona inanmak için. O dinlerin hiç birinde de şeytan ait kurban etme çocuk vs gibi bir şey yok. Politik satanizm var saçma sapan bir şey. Ondaki durumu da bilmiyorum.

Ezoterik tarihte de şeytan diye bir şey yok ona yapılan ayin ve ritüeller de yok. Artık ne uydurdular ve yaptılar bilmiyorum. Kendi sapıklıklarına.

ben konunun hala bir dini örgüt ya da ezoterik bir ayin olduğuna inanmıyorum.

Klasik sapık cani insanlar her yerde varlar.
Amarikan başaklının adı geçmeseydi acaba bu kadar konu olurmuydu.

Bu sene Türkiye 43 bin çocuk kayboldu kaç tanesi konu oldu kaç tanesinden haberiniz var

Neden aklınız almıyor ki

Her gün kadın cinayetleri, her gün kız çocuklarına tecavüz ediliyor. Organ satışları için insalar öldürülüyor. Her gün çocuklara uyuşturucu satışı yapılıyor.
Her gün bunlar yanı başınız da arka sokamız da yaşanıyor. Bu bahsi geçen daha zengin bir grup sadece o kadar. Sistematik yapılıyor. Yoksa insalar zaten böyle.

İran Irak Afganistan Suriye Filistin de kadınlar çocuklar ne durumda. 6 yaşında kız çocukları evlendiriliyor. Bence hiç bir farkı yok.

bu olay ortaya çıktı ise emin olun altında başka siyasi olaylar dönüyordur. Yoksa insanın yaptığına şaşırmaya gerek yok bence.

Şeytana tapma ayni diye başlatıp, yarın kadınların mine etek giymesine getirirler konuyu. Bunların zihniyeti sadece köle etmeye çalışır.
evet çok haklısınız "bakın amerikalılar pedofili biz en azından nikah kıyıyoruz" yazan bi ton pişkin sapkın tarikatçı gördüm her gün ayrı bi hayrete düşürüyo bu yaratıklar

evet çok haklısınız "bakın amerikalılar pedofili biz en azından nikah kıyıyoruz" yazan bi ton pişkin sapkın tarikatçı gördüm her gün ayrı bi hayrete düşürüyo bu yaratıklar
Sormayın ya ben de gördüm onu. Çok yazık valla. Bu dünyanın kadından, çocuklardan elini çekmesi lazım artık ve her haltı yiyip yiyip şeytana atmasınlar. Eğer şeytan var ise istifa edecek bunlar yüzünden. Ben bu kadar kötü olamam diye.

Sormayın ya ben de gördüm onu. Çok yazık valla. Bu dünyanın kadından, çocuklardan elini çekmesi lazım artık ve her haltı yiyip yiyip şeytana atmasınlar. Eğer şeytan var ise istifa edecek bunlar yüzünden. Ben bu kadar kötü olamam diye.
var ise elini ayağını çekmiştir bence o da beklemiyodur böyle bi performans yorumlarınız için çok teşekkür ederim ayrıca 🙏🏻

Ba'al efendi anlamına gelmektedir. Ba’al Hadad ise Bael'dir. Bael de goetia daki 1. sıradaki ruhtur. Ama goetia da biraz daha düşük rütbeli varlıklar bulunur. Yani Bael öyle çok yüksek rütebli değildir. En azından, ondan çok daha yüksekler var.
Baal efendi degildir. "Bel" efendidir. Baal, Enlil ve Adad tarafıni iceren satürnyen (El) hattıdır. Hatta Enki yaşam bilgisini insana yüklediği için ve bu sebeple Dia-bel olarak anıldığı için, El hattı tarafından şeytan olarak tasvir edilmiştir. Diablo kelime kokünün buradan geldiği söylenir. Marduk El hattı (Elitler) ile mücadeleyi kazanarak Bel (efendi) sifatını kullanmaya başlar. Kuran icinde yer alan "Siz hala Bal'e mi tapıyorsunuz" ayetinin Marduk zaferinden sonra eklenmiş olduğu rivayet edilir. Çunkü semavi dinlerin çıkış kaynağı da yine El hattıdiır.
Bunlar benim geniş zaman icinde toparladığim bilgiler. Siz başka turlü biliyorsaniz siz bilirsiniz.

Şöyle ki... anladığım kadarıyla belli bir para ve gücün ardından iki seçenek kalıyor insanın önünde. Birincisi, bir Nasrettin Hoca masalı misali, bir sonraki kademesinin "Hiçlik" olduğunu kabullenmek... ya da Tanrı'nın kendisiyle yarışmaya çalışmak. Bir sebepten ikincisi daha makbul geliyor bu insanlara.

Evet Baal, şu bu, şeytan tapınımı Hz. Nuh öncesi dönemden beridir vardı. Vurgu yaptığınız dönemi anlayabiliyorum. Büyük heykellere kurban verdikleri çocukları. Ancak bunlarda o kadar bile ruhanilik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım daha çok, sahip olamayacaklarını bildikleri bir gücü arzuluyorlar. Çeşitli cinni, şeytani etkiler altında. Tek akla yatkın bulabildiğim açıklama bu.

Kurban vermek ne zamandır 'ruhani ritüel' sınıfında ? Bahsi geçen olayla ilgili paravan söylemleri yersiz buluyorum. İnsan dediğimiz canlı güzellenecek bir yaratım değil. Modelinde hasar var. Kim ne derse desin.. Olmamış. Oldurmaya çalışan başaramamış. Yada tam da istediği gibi başarmış.

Yaşadığımız çağa ve unutulan kötülüklere tahammül edemiyorum. 6 ay sonra bambaşka dosyalar çıkacak ve bu 6 aylık sürede yazılan her şey unutulacak. Tıpkı ülkemizde de unutulduğu gibi..

Çocuklar ve hayvanlar ile ilgili olumsuz haberleri ne midem kaldırıyor ne de aklım. Acıyı, caniliği, masumiyeti.. ve nice duyguyu absorbe ettikçe, gözeneklerim tıkanıyor. Hissetmek istemiyorum. Bu yüzden önüme kocaman bir çizgi çektim. Çünkü okumaya devam edersem delilik makamına hızla ulaşacağımdan eminim.

Geri