"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enokyan dili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şimdi biz bunun sembollerini yazarken tıpatıp aymımı olmalı yeni biraz yamuk falan olsa yinede olurmu

Aynı olmasında fayda vardır tabi ki sonuçta belirli bir açıya göre vs. şekilde yapılmış olabilr o yüzden aynı yapmaya çalışın..

Sembollleri yazarken imajine etmenizde fayda var. Ve aynısını yapmaya çalışın.Uygulamalardan önce sembolleri çizmeye çalışabilirsiniz egzersizlerle daha iyi çizmeye çalışın. :)

Çünkü o sembollere belirli bir enerji yüklenmiştir.Siz yanlış yaparsanız enerjiyi yönlendiremeyebilirsiniz.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
enokyan dilinden anlayanlar lütfen cevap verebilirlermi.enokyan dilinde körk diye bir kelime varmıdır.varsa bu bir tür meleklerin yaşadığı bölge adımıdır.

Bu senbollerle yazılan dilse bende bunun metinleri hep yukardan aşşagı. Bilmiyorum burda soldan sağa falan demişler ama bende öyleler.. Benimki grafitiler biraz biraz acaba onlarmı böyle yorumlamış bilemedim ama bendeki resimlerden10/7 si yukardan aşşaga yada aşşadan yukarı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri