"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enokyan Alfabesiyle Rüyaya Girme

ASTAROTH72

Kayıtlı Üye
Forumda Enokyan'ın ne oldugu acıklanmıs.. ama baslıga bakıp da herhangı bır bılgıye sahıp olmayanlar ıcın kısa bır acıklama yapma gereksınımı duyuyorum..

Enokyan kısaca melek dili olarak bilinir.. İbranilerden alındıgı bılınen bu dılın kendısıne ozgu bır alfabesı bulunmaktadır.. Bu alfabenın karakterlerının kutsal melek ve tanrısal ısaretlerı ıcerdıgı soylenır..Alfabe yazıldıgı gıbı okunmaz kendıne ozgu okunusları vardır karakterlerın.. Forumda bknz:

Enochian Dili Seslendirmeler

Nette bu konuyla ılgılı dökümanlara bakarken gözüme bir uygulama takıldı.. Ben henüz denemedim fakat denedıgımde sonucun ne oldugunu buraya da yazarım.. Deneyenler uygulamada basarılı olduklarını belırtmısler..

Uygulamadakı amac baska bırının ruyasına gırebılmekmıs... Enokyan alfabesiyle rüyasına girmek istediğiniz kişinin adını yazıp, yazdıgımız bu kagıdı yastıgımız altına koyuyormusuz :) Enokyan alfabesini de hemen ekleyelim bu arada.. Deneyenler sonucları yazarsa sevınırım :)

Paylasım ıcın tesekkurler . forumda nerde bulamadım nasıl yapılıyor

saygılar ...

Bulduğunuz yerdeki paylaşımı kim yapmışsa kafasına göre yazmış bence. Sadece bir isim yazıp yastık altında saklamakla olacak iş değil. En azından bir niyet falan olması lazım. O ismi neden yastığın altına koydunuz belirtmeniz lazım.

Sanırım yazılması gereken bir cümle daha var enokyan alfabesiyle yazılması gereken ve bizim bilmediğimiz

Sanal ortamda bulunan tariflerin çoğu eksik olduğu için tam bir tarif bulamazsınız..

Merhabalar, bir soru sorabilir miyim?
Acaba bu yaptığımız büyü olur mu ya da İslâmiyete uygun olmayan, günah olabilecek bir durum söz konusu mudur? Enokyan harflerinin okunuşunu büyücülerin söylediklerine benzetiyorum.
Yani kağıda x ismini enokyan diliyle yazdık, yastığın altına koyduk. Bu büyü müdür? Büyüyü cinler yapıyor sanırım melekler değil. Çok cahilim bu konularda, aydınlatın lütfen. :)

Ben denedim. Onun rüyasına girdim mi bilmiyorum ama o benim rüyama bol bol girdi. Hepsi de kötüydü sürekli kavga ettiğimizi falan gördüm. Ona sordum evlendiğimizi gördüm dedi ama evlenmeye takmış durumda uydurmuş olma ihtimali yüksek :))

ben anlamadım bu harfler nasıl kullalnılıyor bir isimle örnekleyebilir miyiz çok merak ettim denemem lazım

Forumda Enokyan'ın ne oldugu acıklanmıs.. ama baslıga bakıp da herhangı bır bılgıye sahıp olmayanlar ıcın kısa bır acıklama yapma gereksınımı duyuyorum..

Enokyan kısaca melek dili olarak bilinir.. İbranilerden alındıgı bılınen bu dılın kendısıne ozgu bır alfabesı bulunmaktadır.. Bu alfabenın karakterlerının kutsal melek ve tanrısal ısaretlerı ıcerdıgı soylenır..Alfabe yazıldıgı gıbı okunmaz kendıne ozgu okunusları vardır karakterlerın.. Forumda bknz:

Enochian Dili Seslendirmeler

Nette bu konuyla ılgılı dökümanlara bakarken gözüme bir uygulama takıldı.. Ben henüz denemedim fakat denedıgımde sonucun ne oldugunu buraya da yazarım.. Deneyenler uygulamada basarılı olduklarını belırtmısler..

Uygulamadakı amac baska bırının ruyasına gırebılmekmıs... Enokyan alfabesiyle rüyasına girmek istediğiniz kişinin adını yazıp, yazdıgımız bu kagıdı yastıgımız altına koyuyormusuz :) Enokyan alfabesini de hemen ekleyelim bu arada.. Deneyenler sonucları yazarsa sevınırım :)
Ben istedigim kisinin fotografinin arkasina yazdim.Yastigimin altina koydum,ama hep ben rüyamda görüyorum onu.2 haftadan beri,en son trende yolculuk yaptik:D:D:D:D:hurray::hurray:

Geri