"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enochian Harfler ve okunuşları

BattleFury

Kayıtlı Üye
Enochian_One.gif
Enochian_Two.gif
Enochian_Three.gif

KAYNAK : Jos

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Merhabalar herkese , Ben enochianla ilgileniyorum ve daha oncede yararlandıgım bir siteden bu dil ile ilgili harfleri gordum ve paylasmak istedim :)

Bende bir zamanlar ilgilendim fakat keşke enochian alfabesi bu kadar kolay olsaydı daha birleşik harflerin nasıl okunduğu var fakat Türkçe olarak hiç bir yerde yazmıyor.

anlayamadım mesela :
ilk enoch çağrısının çevrisi başlklı yazıdan aldım bunu
OL SONF VORSG GOHO IAD BALT
şimdi bu yazıyı okurken her harfi yukarıda yazılan gibimi okuyacağız yoksa benmi yanlış anladım

anlayamadım mesela :
ilk enoch çağrısının çevrisi başlklı yazıdan aldım bunu
OL SONF VORSG GOHO IAD BALT
şimdi bu yazıyı okurken her harfi yukarıda yazılan gibimi okuyacağız yoksa benmi yanlış anladım

Ya benim bildigim bu bambaska bir dil yani ozetlen B harfi V gibi yazılır ve sol kosesi ice donuktur Pe diye okunur yani bu harf olarak ama A ve B yan yana gelince UnPe degil de A-Be yani AB yani kısaca ab dedik abe demedik.. anlatabildimmi bilmiyorum ama neyse :D benm enochianım sualr seller gibi degildir Enonch-Keylerden oteye gitmişligim yoktur bnmde :D

peki yazarken Latince gibi mi yazılıyor solda sağa mı Arapça gibi sağdan sola mı ya da yukarıdan aşağı? aşağıdan yukarı? nası yazılıyor bu?

Geri