"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enochian bilenler bir bakarmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Agita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Agita

Kayıtlı Üye
Merhaba ben enochian alfabesiyle bir şey yazdırmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ? "Trajedileri degil günahları yazarım" cümlesini nasıl enochian gibi yazarım bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden.. ^^ Umarım dogru yere konuyu açmışımdır..

Doğru yere açtın. Büyük ihtimal cevap veren olur. Enochiandan az cok anlarım ama sen bunu çevirince ne işine yarayacak...

Enokyan'da ''trajedi'' kelimesinin karşılığı var mı bilmiyorum.

Günah = Doailm

Şimdi trajediyi enokyan alfabesi ile yapınca aşağıdaki harfler oluyor ama çalışır mı? Sanmam.

Gisg-Don-Un-Ged-Graph-Gal-Gon

Trajedi kelimesi var mı yok mu tam bilmiyorum da diyelim ki yok, ona en yakın anlamı bulmak, ifadeyi sağlamak için üstünde oynama yapmak gerekebilir.
Hal böyleyken sizin istediğiniz tarzda, yani günlük bir cümleyi enokyana çevirmek için, bu dili bilmekle kalmayıp üstüne de master yapmış birine ihtiyacınız var.

Bu dile, bu ekole bir türlü ısınamadım. Isınamadığım şeyler hakkında bilgi de almıyorum.

Sorunuzu okudugumda anlamistim dövme amacli sordugunuzu, bu soruyu bir dövmeciye yönetmenizi tavsiye ederim, dövmecilerin iyileri bir cok yazi sekillerini bilirler, ilgilendikleri icn degil müsterilerine hizmet amacli, buradan alamadiginiz yardimi onlarda alabilirsiniz diye düsünüyorum.

Enochian tattoo diye bir şey var dedigin gibi ama burdaki dövmecilerin kaçının ilgilendigini bilmiyorum daha önce hiç enochian dövmeli birinide görmedim genelde kelebek kaplan falan yaptırılıyor yada max japon alfabesi kullanılıyor ondan dolayı bunu bilen birini bulabilcegimi sanmıyorum pek ama bunla ilgilenen dövmeciler var onlarla iletişeme geçmek gerekebilir belki.. İstedigim şey sadece küçük minicik bir cümlenin senbolleşmiş halinin görünümü :D

Geri