Siz arakne glifleri konusuna da yazıyordunuz galiba orda ben iki kişinin ayrılması için bir çalışma yaptım ancak tutmadı kendim için yaptığım çalışma ise işe yaradı tutmayan çalışmalarda nerde hata yaptım söyleyebilir misiniz ?Enerjiyi doğru yönlendirmenin yolu, amellerinin arkasında yatan gizli, kamufle olmuş veya kılık değiştirmiş niyetini olduğu gibi bulup çıkartabilmektir.
Çünkü enerji hata yapmaz. Kusursuzdur.
Savunmaları kırdınız mı?Siz arakne glifleri konusuna da yazıyordunuz galiba orda ben iki kişinin ayrılması için bir çalışma yaptım ancak tutmadı kendim için yaptığım çalışma ise işe yaradı tutmayan çalışmalarda nerde hata yaptım söyleyebilir misiniz ?
Evet o işlemi de yaptım . Kendim için enerji yükseltme ve arınma çalışması yapmıştım onların gerçekten çok güzel faydasını gördüm ama Ayırma çalışması için acaba enerjim mi yetmedi yada çok fazla glifle çalıştığım için mi olmadı bilemedimSavunmaları kırdınız mı?
odaklan hislerini ona göre ayarlayın bazen tutar sonra aynıya döner yılmayın tecbüyle sabit.Enerjimi doğru yonlendirmekte zorluk çekiyorum . Okur dediğim şey olmuyor olmaz dediğim şey oluyor bunun için nasıl bir çalışma yapmalıyım?
Yok yılmadım zaten glifler çalışıyor ama hatam nerde onu bulursam bir sonraki sefer tekrarlamam diye sormak istedim .odaklan hislerini ona göre ayarlayın bazen tutar sonra aynıya döner yılmayın tecbüyle sabit.
Göktürk ve arakne konularında bu problemleri bayağı konuşuldu. Okuyun yorumları. Şimdi buraya tekrar yazarsam bazı şeyler unutabilirim.Yok yılmadım zaten glifler çalışıyor ama hatam nerde onu bulursam bir sonraki sefer tekrarlamam diye sormak istedim .
İşlemi yapmadan önce kontrol ettiniz mi? İşlemi yaptıktan sonra tutmadığını anlayınca nedenini kontrol ettiniz mi?Evet o işlemi de yaptım . Kendim için enerji yükseltme ve arınma çalışması yapmıştım onların gerçekten çok güzel faydasını gördüm ama Ayırma çalışması için acaba enerjim mi yetmedi yada çok fazla glifle çalıştığım için mi olmadı bilemedim![]()
İşlemi yapmadan önce kontrol etmedim . Aslında şurada sıkıntı olduğunu düşünüyorum her bir glife bir niyet yükledim öyle olunca niyet uzadı sanki bu sefer bütün glifleri yazıp tek niyet yapacağım öteki türlü niyette sapma oldu gibi sankiİşlemi yapmadan önce kontrol ettiniz mi? İşlemi yaptıktan sonra tutmadığını anlayınca nedenini kontrol ettiniz mi?
Siz arakne glifleri konusuna da yazıyordunuz galiba
orda ben iki kişinin ayrılması için bir çalışma yaptım ancak tutmadı kendim için yaptığım çalışma ise işe yaradı tutmayan çalışmalarda nerde hata yaptım söyleyebilir misiniz ?
İşlemden önce bakım yapılması gerekiyor bu işlemi yaptığımda nasıl bir sonuç alırım diye.İşlemi yapmadan önce kontrol etmedim . Aslında şurada sıkıntı olduğunu düşünüyorum her bir glife bir niyet yükledim öyle olunca niyet uzadı sanki bu sefer bütün glifleri yazıp tek niyet yapacağım öteki türlü niyette sapma oldu gibi sanki![]()
O zaman savunmaya çalışayım ben biraz .Önüme neresi çıkarsa oraya yazıyorum.
Savunma hattı çok güçlü karşılamış. Savunmayı geçmeniz lazım.
Enerji bölünmüş sanki. Yani tek rituelde birden fazla niyet. Adım adım gidin küçük küçük. Oldukça yeni bir şey yapmak . Bu yöntem insanın kendine güvenini inancını da arttırır.İşlemi yapmadan önce kontrol etmedim . Aslında şurada sıkıntı olduğunu düşünüyorum her bir glife bir niyet yükledim öyle olunca niyet uzadı sanki bu sefer bütün glifleri yazıp tek niyet yapacağım öteki türlü niyette sapma oldu gibi sanki![]()
Tam olarak gerçekten ne istediğini bilmek ve ona göre niyet etmek midir enerjiyi doğru yönlendirmekEnerjiyi doğru yönlendirmenin yolu, amellerinin arkasında yatan gizli, kamufle olmuş veya kılık değiştirmiş niyetini olduğu gibi bulup çıkartabilmektir.
Çünkü enerji hata yapmaz. Kusursuzdur.
Olmaz dediğinizin altında ; tedirginlik, korku, vazgeçmişlik, boş vermişlik, umursamazlık gibi duygular yattığı için oluyordur.Enerjimi doğru yonlendirmekte zorluk çekiyorum . Okur dediğim şey olmuyor olmaz dediğim şey oluyor bunun için nasıl bir çalışma yapmalıyım?
Enerjimi doğru yonlendirmekte zorluk çekiyorum.
Aynen de öyle olur.Okur dediğim şey olmuyor olmaz dediğim şey oluyor bunun için nasıl bir çalışma yapmalıyım?
ıı ıhhh katılmıyorum.Sevmedimiz insanlar ile aynı ahlakta olduğumuzu anlamadıkça hayatımıza girenler de değişmeyecek.
ıı ıhhh katılmıyorum.
Sevmediğimiz insanlarla benzer özelliklere sahip olmamız aynı ahlakta olduğumuzu vermez.
Birini sevmiyorsak, ahlaki tutumu bizimkine zıt olduğu içindir.