"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

enerji yumruğu

Kimyada farklı atom yapısına sahip 108 madde türlerine de element denir. Ancak simya, astroloji ve diğer kadim ökült bilimlerde söz edilen elementler farklıdır. Gerçek bir ezoterik örgüt veya okulda, ezoterik açıdan elementleri tanımak bir okült eğitiminin ilk sırlarını, ilk basamaklarını, ilk inisiyasonlarını oluşturur. İnsanlar açısından halen birer sırdırlar, çünkü fizik ortamın idrak sınırlarının ötesindedirler ve tam anlaşılması için bazı içsel anahtarlara sahip olmamız gerekiyor. Bu anahtarlar para veya her hangi diğer bir fiziksel meta karşılığında verilmez, kendi içsel çabamızla kazanılır.
Kadimler dört, beş ve hatta bazen yedi elementten söz ederler. Ancak dördün üzerindeki elementler daha akışkan-gezici (seyyal) oldukları için genelde dikkate alınmaz. Bu elementler hava, ateş, su ve topraktır. Evrende her şeyin onlardan oluştuğu söylenir. Unutmamalı ki, kadimler bu unsurların kendileri değil, fakat içerdiği prensipleri kast etmişlerdir. Ateş elementi denildiği zaman akla bir tutuşma değil de ateşi meydana getiren ve simgelediği öz nitelik gelmelidir. Burada görme duyusu yerine zihinsel göz veya sezgi geçerlidir.
Elementler etrafımızdaki her şeyi meydana getiren, her şeyin içinde mevcut bulunan yapı taşları. Onları tanıdıkça onların üzerimizdeki etkilerini daha iyi fark edebiliyoruz.
Sonuçta bizler de elementlerden oluşuyoruz!: Ateş sinir sistemimiz, toprak bedenimiz, vücudumuzun %70’den fazlası su’dan oluşuyor. Hava nefesimiz, eter ise ruhumuz…
Alıntı

Sen seçilmiş kişisin :(

Ben yapıyorum deniyorum böyle şeyleri olmuyor :/

Bu enerji yumruğunu bir nesneye vurmasakta, imgeliyerek bir kişiye gönderebilirmiyiz? O kişinin çakralarını falan bozabilirmiyiz bu yöntemle :D

Bu enerji yumruğunu bir nesneye vurmasakta, imgeliyerek bir kişiye gönderebilirmiyiz? O kişinin çakralarını falan bozabilirmiyiz bu yöntemle :D

Başkasına yaptığınız her kötülük size bumerang gibi geri döner!
Enerjiyle uğraşanlar karma kanunlarına uyarlar, başkasının karmasına müdahale edilmeyeceğini bilirler. Ne demişler " ne ekersen onu biçersin"

Çok güzel bir paylaşım belki bu söylediğime tepki gösterir yada kızabilirsiniz ama yapan biri videoya çekip koyabilirmi buraya ?

Bir-iki dakika mı, acaba ne kadar odaklanmak gerekiyor? Herhalde kendi hissettiğimiz sürede bitirmeliyiz enerji yüklemeyi diye düşünüyorum.

şans arkadaşlar şans pozitif şans olmalı, alaka şu eger şansınız varsa zaten bunu başarmışsınız demektir, yoksa hep hüsran hep hüsran, en sonunda isyan, niye ben başaramıyorum diye,

belki çok çalışmakla falan bu enerji uygulamaları olabilir ama bir ilahi dokunuş şart, yani şans.

ama başaramayınca insan inancını kaybediyor yaptıgı işe karşı buda şans işte.

peki ya o kişi hak etmişse bunu :)

O kişi kötüyse sizde aynı seviyeye niye ineceksiniz. Halk arasında onun seviyesine inme derler aslında o kadar doğru bir deyim ki, Enerjinizi düşürmüş oluyorsunuz. Evrendeki her şey enerjiden oluşmaktadır, bizler de dahil. Herkesin titreşim seviyesi farklıdır. Aynı frekanstakiler aynı radyo dalgasından yayın yapan kanallar gibidir.
Her koyun kendi bacağından asılır, o kişi kendini ateşe atıyorsa siz de arkasından atlamayın.

Her aşamada yumruktan bahsedilmiş, elinizi açın denmemiş. Adı üstünde yumruk veya enerji yumruğu! Hayalden bile yapılsa yumruk yumruk şeklinde olur:)

" Yumruk. " denilince neden hep kötü yönde düşünüyorsunuz, arkadaşımız güzel bir teknik paylaşmış bunu kavga sırasında kullanamazsınız. Kavga esnasında adrenalin yüksek seviyededir ve bilinçli bir biçimde düşünmeniz imkansızdır. Şiddet iyi yönde kullanılabilir ona bir sözüm yok ancak bu tür yeteneklerinizi kavga gibi insanlara zarar vereceğiniz şeylere katmanızı doğru bulmuyorum, sevgilerle.

Dostum İmaje etmek derken?Bu fiili bilmediğimden utanıyorum.

İmaj etmek demek hayal etmek demektir. Görüntüyü hayalden canlandırma. Ancak bunu yapamasanız bile öyle olduğunu düşünmeniz bile başlarda yeterli olacaktır. Önemli olan gönülden ve inanarak niyet etmek ve sabırla uygulamaktır.

dragon ball da goku yapıyordu bunu, hoş birşey :) 1-2 dk yazmış arkadaş sonradan kendiside demiş zaten çok takılmayın diye. ben psi wheel ile ilk kez uğraşmaya başladığımda asla yapıp yapmadığımdan emin olamadım aşırı hassas olunca huylanıyordum. 1-2 gün sonra niye öyle birşey yaptım bilmiyorum ama birden ayağa kalkıp psi ball yapmıştım (animelerdeki karakterlere benzeme dürtüleriyle :P). yarım dk mı falan almıştı diye hatırlıyorum...

kavga sırasında yapmak için öğrenmek isteyenler varsa hiç uğraşmasınlar bence, değmez. onun yerine bir kaç kick box salonu bulun, antrenmanlarına katılın (kayıt olmayı düşünüyorum önce bir deneyeyim diyebilirsiniz). birkaç antrenmanda sokak kavgasında kullanabileceğiniz şeyler öğrenirsiniz...

Konuyu açan üyemiz zaten kavgada kullanılması için yazmamış, dikkat ederseniz şu şekilde yazmış.

4.aşama
Enerjiyi yumruğumuzda biriktirdikten sonra, yumruğumuzu istediğimiz bir nesneye hedefleyip, ona doğru yumruk atıyoruz.

Yani cisimleri hareket ettirmek için.

Geri