CapoeiRisT4
Kayıtlı Üye
Astral Seyehati Uzun Zamandır Deneyen Biriyim(ayda 1-2 olmak üzere yaparım...) Fakat En Son 1 hafta Önce Denedim ve Vibrasyona Geçtim Yani Sadece Teknik Uygulamam Gerekecekti Ama Malesef Uygulayamadığım İçin Bir Süre Sonra Vibrasyon Bitti ve Bende Dönüp Yattım
(Eskiden Vibrasyona Dahi Giremezdim..) Ertesi Günü Tekrar Denemek İçin Hevesle Yatma Saatini Bekliyordum Fakat Denemeye Kalktıgımda Kısa Bir Süre İçinde Vibrasyona Girdim Fakat Çok Güçsüz Bir Vibrasyon Yaşadım Yani Sadece Yoğun Bir Kulak Çınlaması Geldi ve Bitti Ertesi Gün Tekrar Denediğimde o Kulak Çınlaması Dahada Az Bir Şekilde Gerçekleşti ve Tekrar Bitti Enerji Azlıgından Yapamadığım Kanaatine Vardım ve 1 Hafta Bekledim Tekrar Yapmaya Çalıştığımda(Dün) Yoğun Bir Kulak Çınlaması Geldi ve Bitti Yani Bunun Sebebi Enerjimin Az Olduğu mu Yoksa Farklı Bir Sebepmi Mükemmel Bir Teknik Uyguluyorum Beceremiyosun Tarzı Şeyler Yazmayın Enerjimin Yetersizliği Kanaatindeyim Daha Deneyimliler de Bir Açıklık Getirirse Sevinirim İyi Forumlar...