Souls In The House
Kayıtlı Üye
merhaba, enerjimi ve kendimi tüm bedenlerimi gizlemek için izlerimi saklamak için nasıl bir çalışma önerirsiniz ? Gelenek kültür öğreti fark etmez.
Pus büyüsünü ilk defa duyuyorum. Ben koyu mor bir baloncuğun etrafımı sardığını imaje ediyorum, koruma için. İşe yarayıp yaramadığına emin olmamakla birlikte kendi kendime bulduğum bir yöntem. Pus büyüsü de böyle bir şey mi?Pus büyüsü. Tam olarak ne için gerekiyor?
Siz bunu galiba mental saldırılara karşı kullanıyorsunuz, savunma olarak. Pus büyüsü gizliyor sizi ya da yaptığınız şeyi.Pus büyüsünü ilk defa duyuyorum. Ben koyu mor bir baloncuğun etrafımı sardığını imaje ediyorum, koruma için. İşe yarayıp yaramadığına emin olmamakla birlikte kendi kendime bulduğum bir yöntem. Pus büyüsü de böyle bir şey mi?
Kendimi, bedenlerimi (astral,eterik vs) ve enerjimi gizlemek izi sürülemez ve bulunamaz hale getirmek için gerekiyor tam bir gizlilik amaçlıyorumPus büyüsü. Tam olarak ne için gerekiyor?
Tam olarak gizlilik mümkün değil. Sonuçta yapılan her işlem enerjilerimizden bir parça taşıyor. He ne olur bi kac üstün körü bakıldığında belli olmazsınız ama işini bilen birisi yine ortaya çıkartabilir.Kendimi, bedenlerimi (astral,eterik vs) ve enerjimi gizlemek izi sürülemez ve bulunamaz hale getirmek için gerekiyor tam bir gizlilik amaçlıyorum
Verebileceğin bir tavsiye var mı peki gizlilik için, dikkat etmem gerekenler yapmam gerekenler vs.Tam olarak gizlilik mümkün değil. Sonuçta yapılan her işlem enerjilerimizden bir parça taşıyor. He ne olur bi kac üstün körü bakıldığında belli olmazsınız ama işini bilen birisi yine ortaya çıkartabilir.
Hic gizlenme gereği duymadım ama rünlerden isa gizlilik sağlar.Verebileceğin bir tavsiye var mı peki gizlilik için, dikkat etmem gerekenler yapmam gerekenler vs.
Daha önce ben de duymamıştım, benimle uğraşan majisyenler olduğu için buna ihtiyacım var şuan, dediğini uygulayacağım, teşekkür ederim.Hic gizlenme gereği duymadım ama rünlerden isa gizlilik sağlar.
4 tane isa rününü birbirine bağlayıp vücuduna çizip şartını sun nefesinle aktif et. Bozmak için suyla sil.
O zaman muska olarak yapıp üzerinizde taşıyın en önemlisi sağlam bir koruma yapın ya da yaptırın. Runeler glifler operatörün gücü kadar çalışır.Daha önce ben de duymamıştım, benimle uğraşan majisyenler olduğu için buna ihtiyacım var şuan, dediğini uygulayacağım, teşekkür ederim.
Tamamdır, dediğinizi dikkate alıp uygulayacağım.O zaman muska olarak yapıp üzerinizde taşıyın en önemlisi sağlam bir koruma yapın ya da yaptırın. Runeler glifler operatörün gücü kadar çalışır.
MajisyenLER? Nedenini merak ediyorum doğrusu. Onların kim olduğunu biliyorsanız eğer, en mantıklısı gidip konuşup anlaşmak. Maji savaşlarında kazanan olmuyor. Her iki taraf yıpranmış oluyor.Daha önce ben de duymamıştım, benimle uğraşan majisyenler olduğu için buna ihtiyacım var şuan, dediğini uygulayacağım, teşekkür ederim.
Sözde majisyenler, sizi kendime yakın görüyorum özelden anlatabilirim konuyu isterseniz. Ve Göktürk alfabesi ile ne yapabilirim biraz açar mısınız ?MajisyenLER? Nedenini merak ediyorum doğrusu. Onların kim olduğunu biliyorsanız eğer, en mantıklısı gidip konuşup anlaşmak. Maji savaşlarında kazanan olmuyor. Her iki taraf yıpranmış oluyor.
Göktürk alfabesine bakıp, gayet güçlü bir formül yapabilirsiniz.
Merhaba, yanıtınız için Teşekkür ederim. Yaylım büyüsü hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ?Merhaba,
İnsanlar ve diğer tüm herşey (nesneler, hayvanlar, bitkiler, yıldızlar vb gibi herşey) tanrı parçacıklarından (Fahrestayn) oluşur. Bu parçacıklar içinde bulundukları duruma, mekana ve zamana göre ortam enerjisini üstlenirler. Üstlenilen bu enerjilerin tamamını kamufle etmek imkansızdır. Ancak kısmi olarak gizlenebilir ya da enerji karmaşıklığı yaratılarak sizi takip eden varlık şaşırtılabilir. Şok Enerjisi ve ya da yayılım büyüsü kullanılarak bu sağlanabilir. Absoluta'nın söylemiş olduğu büyü de kullanılabilir.
Saygılarımla.
Merhaba,Merhaba, yanıtınız için Teşekkür ederim. Yaylım büyüsü hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ?
bu fikre bayıldım. ne kadar akıllı bir insansınız. ben de öğrenmeyi çok isterim. sevgiler.merhaba, enerjimi ve kendimi tüm bedenlerimi gizlemek için izlerimi saklamak için nasıl bir çalışma önerirsiniz ? Gelenek kültür öğreti fark etmez.