mami
Kayıtlı Üye
Merhaba, sekiz aydır müdürüme aşığım ilk başta hayatımda kimse olmadığı ve boşlukta olduğum için ondan hoşlandığımı düşünmüştüm fakat bu duygudan kurtulamıyorum ve söyleyemediğim her geçen gün bu duygum daha da artıyor. Hem yaşı (8 yaş var aramızda) hem pozisyonu gereği bana ilgi duymayacağını biliyorum. Özel hayatında biri olmasada her erkek gibi tek gecelik ilişkilerinin olduğuna biliyorum. Daha da kötüsü işten ayrılıyor ve yurt dışında yaşamayı da düşünüyor ona yazmaya çalıştığımda da benimle çok konuşmuyor benim onu çok sevdiğimi biliyor fakat beni kardeşi gibi görüyor, arada ne kadar boncuk dağıtsada ama benim ona karşı bişeyler hissedebileceğimi düşünüyor olabilir. Bu olaylar beni çok yıprattı artık tamamen ona ait hissimin kalmasını istemiyorum. Zamanla geçer diye düşündüm ama sekiz aydır bir gelişme yok hatta gidecek diye iyice kafayı yedim. Onun standartındaki kadınlar gibi olmam zaten imkansız (Durum biraz feriha gibi denilebilir). Her saat onu düşünüyorum sanki biri bana büyü yapmış gibi sürekli aklımda çıldırıcam en sonunda. Kısaca o ne kadar yakınımda olsada ulaşamıyorum, lütfen böyle bir enerji çalışması bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?