Enerji Bedeninin Güvenlik Açıkları: Çakralar ve Dış Müdahaleler

ilimsiz

Kayıtlı Üye
Burada cinni yani perdelenmiş bedensiz varlıkların bedene girişi üzerine bir şeyler yazmaya çalışacağım. Daha doğrusu konunun mekaniği üzerine kendi deneyimlerimi toparlamak istiyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim cinni dediğimiz zaman tek bir karakter, form ya da emel taşıyan bir varlık modelinden bahsetmiyorum, periler, iblisler, arkonlar vs. vs. bir çok bilinçli ya da bilinçsiz ve bizim algı aralığımızın dışında varlığını sürdüren sömürücü, oyuncu ya da vesveseci varlıkların genelini kapsıyor. Ve belki birikimi yüksek arkadaşlar literatüre geçmiş varlıkların bir sınıflandırmasını yapmak için farklı bir başlık açar çok da güzel olur. Her neyse;
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bedenimizin çevresinde aura dediğimiz koruyucu bir kalkan var biliyorsunuz bu dipten kabuğa, eterik beden, astral beden, mental beden vs. diye sınıflanıyor ki bunları farklı sınıflandıran ya da alt katmanlar ekleyen birçok kaynak ta mevcut ben Arthur E. Powell'ın kitaplarından yola çıkarak bunu kullanıyorum. Kendisi Teosofist gelenek külliyatından özetle diyor ki astral bedenimizle eterik bedenimiz arasında kalkan görevi gören bir ağ bulunur bir nevi İslam geleneğindeki zırh meselesi, ancak bu ağ hasar aldığı zaman, temas imkanı astral alemde olan varlıklar sizin eterik bedeninize kanca atmak ve kalkanı aşmak gibi durumları gerçekleştirebilirler. Bunun korunmasına yönelik durumlar aslında bizlerin de bildiği alkol, uyuşturucu, tütün vs. uzak durmak gibi şeyler ancak yaşayacağınız büyük bir duygusal şok, korku, öfke, üzüntü ya da ağır bir travmatik durum yine bu mevzuyu mümkün kılıyor ve cinni varlıkların bedeninize müdahil olma durumuyla yüzleşmek zorunda kalabiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi bize tasallut olmak için fırsat kollayan bazı varlıkların her şey yolunda gittiği taktirde en kuvvetli silahı vesvese yani beyne atılan tetikleyici sinyaller, size hadi bir sigara daha yakayım dedirten nöral hareketlerin dışarıdan tetiklenmesi durumu yani. Bu zırh korunamadığı taktirde çok çok daha sert bir vesvese durumuyla mücadele etmek durumunda kalıyorsunuz ve hatta ağır madde kullanımı gibi etkenler bu varlıkların bedeninize giriş yapacak imkanı bulmasına kadar gidiyor.
Değinmek istediğim konu da bu ama hafiften sıkılmaya başladığım için kısa keseceğim sanırım. Şöyle ki enerji bedenimizin çakralardan müteşekkil bir yapısı var bildiğiniz gibi, enerji alış veriş bağlantı noktaları bunlarla ilgili detaylı bilgiye birçok kaynaktan farklılıklar gösterse dahi ulaşabilirsiniz her neyse bu varlıkların giriş ve çıkışlarını mümkün kılan yapı bu çakralar dediğimiz enerji vortexleri, ve aslen tali çakralar denilen yan dalları. Of bu mevzu çok uzar vallahi... Neyse bu noktalardan giriş ve çıkış yapıyorlar kalkan yırtılsa dahi bu vorteksler yine filtrelenmiş durumda ancak bazılarında yırtıklar oluşabiliyor bunları güvene almak için vorteksin yönünü değiştirebilecek durumda olmanız lazım o da alengirli iş ama basitçe niyet etmek yeterli oluyor çoğu zaman. Okült gelenekte sol taraf alıcı sağ taraf ise vericidir tali çakralar bağlamında yani tasallutu soldan engelleyip varsa sağdan almanız gerekir. Örneğin ben tüm çakralarımı kapatır ayaklarımı ılık tuzlu bir suya sokup sağ ayağımın altındaki çakrayı açar negatif enerjiyi oradan tahliye ederim, sol ayağın baş parmağını kullananlar da var. Bunu da yine imgelem yoluyla yapıyoruz. Bu çok uzayacak ben şimdilik burada kesiyorum, şu yanlış şu şöyle diyecek arkadaşlar da dahil olursa belki soru cevap şeklinde ilerler topluca. Bunu da yazmışken paylaşayım belki merak eden insanları araştırmaya teşvik edecek bir şeyler sunulmuştur. Hoşçakalın.

Geri