"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerji Alma Büyüsü

...WiccaN...

Kayıtlı Üye
Malzemeler:
2 diş sarımsak - 3 tohum karabiber - 1 siyah mum - 1 beyaz mum

Siyah sol beyaz sag tarafa gelıcek sekılde mumlar konur..

Sarımsaklar ezılır. .hafıf ısınmıs olan cezveye konur ve karabıberler ılave edılır karıstırılır. Karıstırırken kısının adı soylenır ve yuzunu gozunuzde canlandırın '' Sendekı guc bana gelsın.Bendekı guc katlansın..'' denır.

Büyü gece yapılır ay ısıgı bulundugunuz ortama gırıcek sekılde..

Mumların anlamı beyaz kısıdekı enerjıyı getırır sıyah sızdekı enerjıye ıletır anlamındadır..
Beyaz karsı taraf. Siyah sızsınız..

alıntı

Sarımsak korunma,şehvet,hırsızlığa karşı,iyileştirici olarak;karabiber iyileştirme,para,korunma için kullanılır,Lammas'ın bitkisidir.
Mumların dizilişi normal sunak dizilişidir.Bunu yapsan en fazla Tanrı ve Tanrıçanın koruması için dua edebilirsin :D
Ayrıca birinden enerji çekmek o kadar kolay değil.Hele ki o kişinin korunması varsa.Eh çektin diyelim zamanla auran tembelleşip enerjiyi işlemeyeceğinden çakralarında sorunlar başlayacak,birilerinden enerji çekemediğinde de kendini çok kötü hissedeceksin,insanlar içgüdüsel olarak senden uzaklaşacak ve daha neler neler....

Arkadaşlar tarafimva denenmiştir yapilmamali.Hem kendinize zarar hemde karşinizdakine.Ama eğer yapacaksanizda kişinin resmine bakarak yapin imajine sorunlari olanlar

Wiccan mısınız, ya da benimsiyor musunuz, değil iseniz zaten yapılmasına uğraşılmaz. Ayrıca o enerjiyi transfer edecek güce sahip misiniz? Ne yolla elde ettiniz, vs vs birçok faktör var.

kök paganim,enerji gayet guzel yonlendi.Ama yapılmamalı karşı kişi gercekten zarar görüyor ve negatif enerji kalp sıkıştırıyor.Ama şifa tılsımı yapmıştım o beni düzeltti.

Kalp rahatsızlığı olan birine yaptınız da oradan mı bu sonuca vardınız? Bu uygulamanın bir benzerini bugün uygulamıştım yemek yaparken gayet de lezzetli oldu oradan aklımda geldi.

Hayır,bende negatif çalışmalar göğüs bölgemde sıkışmalar yapıyor.Kesinlikle kalp rahatsızlığım yok.

Herkes negatif çalışmayı kaldıramaz. Siz uygun değilsiniz demek ki. Mecburen pozitif çalışmalar yapacaksınız.

Geri