Kapı numarasının ya da başka numaraların kime iyi ya da kötü geleceǧi kişilere göre deǧişir bence..Kendime göre yorumluyorum,bir yerden öǧrenmiş deǧilim ama örneǧin 20 "x" kişisine iyi gelir de "y " kişisíne iyi gelmez..Herkesin doǧum tarihi,aile ve ata geçmişi,astrolojik haritasındaki konumlar farklı olduǧuna göre bu bahsedilen "kapı numarası" da kimine şans getirir kimine de iyi gelmez...Çünkü bize en sevdiǧimiz ya da uǧurlu sayımız sorulduǧunda hepimizin farklı bir yanıtı olur..Ama derseniz ki bir ev var ,içine kim girse çok mutlu birr hayat yaşadı ya da bir ev var ki ;örneǧin başka bir mekanda olsun o da " hiç kimseye olumlu bir enerji getirmedi..Bunu kabul edebilirim ,çünkü burada daire numarası deǧil "mekan enerjisi"söz konusu olur..Aynı evde kim yaşarsa yaşasın herkesi aynı şekilde olumlu ya da olumsuz hissettiriyorsa buna katılırım.Evi her satin alan ya da kiraya gelen diyelim aynı uǧursuzluktan bahsediyorsa buna inanmaya daha meyilliyim..Bana katılan olur mu bilmem, bu benim cikardigim sonuçlar..