xesim
Kayıtlı Üye
Çalıştığım eczaneye geçenlerde bir bayan müşteri geldi.Bana yeni hacdan geldiğini ve banada zemzem suyu getireceğini söyledi...Bahsederken bahsederken haccın ne kadara mal olduğunu ne kadar para harcandığını sordum.Kadının gözleri doldu ve benim aslında hiç durumum yok ki.. dedi.Ben de nasıl gidip geldiğini filan sordum.İçten isteme dedi...Bir gün bir komşusuna gitmiş,o da hac hazırlıkları yapıyormuş.O kadar istemiş o kadar istemişki eve gidince hüngür hüngür ağlayıp Allah'a dua etmiş.Durumu oladığı için çok üzülmüş.Ama ağlarken nasıl istediğini nasıl titrediğini söyledi.İki gün sonra bir sohbete gitmiş ve yanına varlıklı bir kadın oturup seni hacca göndermek istiyorum demiş...Ne garip!İşte duanın gücü iste kendi gücün!
Ben burada nasıl konsantre olacağımı tartışırken,enerjimi hangi renkle imajine edeyim diye düşünürken orada herşeyden habersiz cahil ama bir o kadar güçlü insanlar beni hayrete düşürüyor.... Sizler ne düşünüyorsunuz????
Ben burada nasıl konsantre olacağımı tartışırken,enerjimi hangi renkle imajine edeyim diye düşünürken orada herşeyden habersiz cahil ama bir o kadar güçlü insanlar beni hayrete düşürüyor.... Sizler ne düşünüyorsunuz????