S Sydney95 Kayıtlı Üye 2 Haz 2013 #1 Bildiginiz buyu veya dua varmidir? Cevirgel duasi ve sahmeran duasini duymustum ama icinde davet oldugunu ogrendim oyuZden yapmiyorum
Bildiginiz buyu veya dua varmidir? Cevirgel duasi ve sahmeran duasini duymustum ama icinde davet oldugunu ogrendim oyuZden yapmiyorum
omg Kayıtlı Üye 18 Haz 2013 #2 bence en etkili Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah
kabalakk Banlı Kullanıcı 18 Haz 2013 #3 omg' Alıntı: bence en etkili Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah Genişletmek için tıkla ... bu duamı büyümü
omg' Alıntı: bence en etkili Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah Genişletmek için tıkla ... bu duamı büyümü
hadess Kayıtlı Üye 18 Haz 2013 #4 büyü deil allahın isimleridir bu zikir çekeceksin diyor sana esmaül hüsnadan allahın isimlerinden bir kaçı sadece
büyü deil allahın isimleridir bu zikir çekeceksin diyor sana esmaül hüsnadan allahın isimlerinden bir kaçı sadece
sevimkoşkatilgeldi Kayıtlı Üye 18 Haz 2013 #5 En iyisi en güçlüsü diye bir şey yoktur. Sizin içtenliğinize ve itikadinize bağlı.